Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemcomyslec

On chce bym przyjechał do niego- czy to wypada?

Polecane posty

Gość niewiemcomyslec

Jesteśmy razem od Świąt. On pracuje i mieszka w Poznaniu. Co weekend przyjeżdza do siebie do domu na wieś. W następny weekend chce abym to ja do niego przyjechała. Mówi że chce spędzic ze mna cały weekend. czy to nie za szybko?

Gość jak Ci sie odciskaja
to znowu Ty?

Gość jjjjjjjjjaj
Jeśli czujesz, że nie wypada lub źle będziesz się czuła jadąc do niego to nie jedź :) Szanuj swoją intuicję ;) Ja sama nie wiem, czy bym pojechała, bo chyba oczekiwałabym, aby ten facet sam przyjechał do mnie najpierw, bo faceci nie lubią mieć wszystkiego podanego na tacy ;) Pojedziesz, seksik będzie, wrócisz i on o nic się nie będzie martwił ;) Ja bym się źle czuła po takim wyjeździe. Co innego, jakbyśmy mieli już pierwsze randki za sobą, bylibyśmy już dłużej razem itd. to wtedy bym pojechała. A Wy jesteście razem niecałe dwa tygodnie. Moim zdaniem może to faceta zniechęcić;) Ale nie znam go itd.

Gość jjjjjjjjjaj
Jeśli czujesz, że nie wypada lub źle będziesz się czuła jadąc do niego to nie jedź :) Szanuj swoją intuicję ;) Ja sama nie wiem, czy bym pojechała, bo chyba oczekiwałabym, aby ten facet sam przyjechał do mnie najpierw, bo faceci nie lubią mieć wszystkiego podanego na tacy ;) Pojedziesz, seksik będzie, wrócisz i on o nic się nie będzie martwił ;) Ja bym się źle czuła po takim wyjeździe. Co innego, jakbyśmy mieli już pierwsze randki za sobą, bylibyśmy już dłużej razem itd. to wtedy bym pojechała. A Wy jesteście razem niecałe dwa tygodnie. Moim zdaniem może to faceta zniechęcić;) Ale nie znam go itd.

Gość wlade
zalezy ile macie lat, etc