Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nulka22

pokochali byscie dziewczynę w ciąży?

Polecane posty

kochani jesteście dziękuję za rady musze robię z tym sama dać teraz radę musze być silna

Gość w pewnym stopniu
@ 23:11 nulka22 idź do gina ale myślę że dopiero od 4-5 miesiąca możesz liczyć na jakieś L4 gimnastyka jest w ciąży bardzo wskazana

nie wiedziałam wtedy że jestem w ciąży nie myśl sobie że chciałam kogoś złapać na chaczyk bo taka nie jestem

A co do wypowieddzi o niewyskakiwaniu z informacją, że się ma dziecko to Motyl ma dużo racji. Dużą grupa facetów na wieść o dziecku rezygnuje od razu. Nie tyle że strachu, co z wygody. Samotna matka jest mniej dyspozycyjną, po co sobie życie utrudniać skoro wokół jest tyle samotnych kobiet? Natomiast gdy się dowie w momencie kiedy już jest bardziej zainteresowany (choć też skłaniałabym się do tego, że należy o tym informować przed pierwsza randka)wtedy zanim zrezygnuje dokładniej przeanalizuje sytuacje. Kiedy mu zaczyna zależeć nie odpuszcza już tak łatwo. I jeszcze jedno - w obecnych czasach rozwody sa tak nagminne, że cała masa ludzi wychowuje cudze dzieci podczas gdy ich własne wychowuje ktoś inny. :D

,,Każdy odniósł inne wrażenie że nie to chciałaś przekazać . Gdybyś ty była w takiej sytuacji może inna była by śpiewka'' Mam nadzieję, ze jednak nie kazdy... Troche osłabiające jest, gdy ma się za rozmówcę osobe, której trzeba wykładać, jak 3letniemu dziecku I wybacz Tabasco ale mam lepsze rzeczy do roboty, niż dzwonienie do Ciebie:) Dobranoc:)

Gość w pewnym stopniu
@ 04.01.2012] 23:19 Nei "I jeszcze jedno - w obecnych czasach rozwody sa tak nagminne, że cała masa ludzi wychowuje cudze dzieci podczas gdy ich własne wychowuje ktoś inny." POLSKA to nie Hollywood ! :D

Nei własnie o to ''niewyskakiwanie'' mi chodziło... co niestety niektórzy pomylili z ukrywaniem... Pozdrawiam:)

Nei heh Nie każdy facet taki . Równie dobrze może się przestraszyć poczuć oszukanym kiedy się zaangażuje w relacje z dziewczyną nie wiedząc o ciąży.. Zależy od faceta tego jaki jest jakie ma cechy itd . A takie nie mówienie świadczy o czyjejś desperacji i wyrachowaniu :P tak facet może to odebrać

NocnyMotyl Nei własnie o to ''niewyskakiwanie'' mi chodziło... co niestety niektórzy pomylili z ukrywaniem... Pozdrawiam Trzeba było cię trzymać wątku tłumaczyć do końca :D:D a nie czekać aż ktoś lepiej wytłumaczy i przytakiwać:D

Znawczynie męskiej natury się znalazły bo trafiły one bądz koleżanki na jakichś frajerów leniów , tchórzy i dzieciorobów

Tabascoo, po zastanowieniu w zasadzie muszę przyznać ci racje :D ci, co byli mną zainteresowani, byli tacy bez względu na dziecko, a wielokrotnie mi się zdarzało, że facet mnie zaczepiał nawet w obecności dziecka, więc na pewno jest znaczna grupa mężczyzn, dla których to nie ma większego znaczenia. :D Problem teraz to chyba tkwi po drugiej stronie :D znaczy mojej.

Nei to, ze Cię zaczepiał nie oznacza, ze chciał sie z Tobą wiązać i opiekowac twoim dzieckiem...

Nei No popatrz :D:D:D a ja tu doczytałem teraz że trzeba mi jak trzy latkowi wykładać wszystko:D:D NocnyMotyl dziękuję :D naprawdę ; Każdy odniósł inne wrażenie że nie to chciałaś przekazać . Gdybyś ty była w takiej sytuacji może inna była by śpiewka'' Mam nadzieję, ze jednak nie kazdy... Troche osłabiające jest, gdy ma się za rozmówcę osobe, której trzeba wykładać, jak 3letniemu dziecku I wybacz Tabasco ale mam lepsze rzeczy do roboty, niż dzwonienie do Ciebie Dobranoc Jednak nie tylko ja miałem takie podejście do twoich wypowiedzi , nie jestem jedynym trzylatkiem:D

TaBaSkOo Znawczynie męskiej natury się znalazły bo trafiły one bądz koleżanki na jakichś frajerów leniów , tchórzy i dzieciorobów Ale wiesz, to taka ludzka natura - żona alkoholika w każdym facecie po piwku widzi kolejnego alkoholika, topielec ma uraz do wody a zdradzony facet przynajmniej przez pewien czas w każdej kobiecie widzi szmatę więc nie dziw się kobietom, które raz, drugi, piąty i dzesiaty wypinaja się na własne dziecko. To chyba zrozumiałe, że wtedy zaczyna się patrzeć na resztę facetów z dystansem.

* widza faceta, który wypina się na własne dziecko Wykasowałam i źle uzupelnilam zdanie, ale mam nadzieje, że sens został cztyelny