Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nulka22

pokochali byscie dziewczynę w ciąży?

Polecane posty

Czekaj czekaj bo cos mnie minęło 2? Bliźniaki wów super ale wszystko ok z nimi tak jaka małpa bo nie czytałem

tak bliźniaki ta niunia czy jak tam jej jest z ciąża wszystko dobrze ze mną jest źle wmawiam sobie że będzie ok ale wiem że nie jest dobrze nie radzę sobie sama z tym

Jest dobrze i bedzie dobrze czemu ja w to wierzę a ty nie ułoży sie wszystko zobaczysz wspomnisz moje slowa

a tam zawracam ci głowę duperelami nie ważne już wybacz chyba szukam oparcie w tobie przepraszam

wiesz taki koleś mi powiedział tu że jestem dziwka a po porodzie będę naciągniętym workiem i mam nie szukać faceta nie wiem czy kobieta bez faceta w dodatku w ciąży jest już totalnym dnem

Nie musisz szukac juz znalazlas jesli bedziesz chciala pogadac nie ma sprawy jestem moze oprócz jutra bo Jade do czech ale gdyby cos pisz adres znasz

Gość nie jest, tylko te forum jest
popierdoloone sorry za wulgaryzm ale taka prawda.. tyle tu zawiści, pogardy itd a to dziwne bo niby kobiece to ale bez facetów inaczej by tu nie było... chore miejsce

Nie nie jest dnem i nie mysl tak bo przyjade do bielska i ochrzan dostaniesz za brak optymizmu a idiotami sie nie przejmuj

dobrze już nie będę ci zawracać głowy nie mogę zasnąć może pójdę na spacer

ja nie chce żeby później ktoś powiedział że naciągam kogoś na dzieci albo biorę na litość

mam na imię Weronika a ty też nie możesz mną się tylko zajmować pewnie masz dziewczynę i będzie zła

pomarańczowy ty znów tu przyszłeś mnie rozwalić ze śmiechu z kąd znów wygrzebałeś te plotki ?

przemcio uciekłeś już no to chyba pójdę po chodzić jak mam siedzieć sama to wolę iść gdzieś

przemek to po gadamy pojutrze jak wrócisz ubrałam się ciepło i idę troszkę się przejść dobranoc wyśpi się dobrze buźka