Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rybcia___

Co jest ze mna lub z nimi?????

Polecane posty

Gość rybcia___

KOchani niewiem czemu tutaj ale probuje znalezc jakas porade.....co jest nie tak skoro np umawiam sie z facetem,, niczego nie zakładam wrecz przeciwnie stawiam zawsze na zwyczajna znajomosc...kawka rozmowa... wprost uprzedzam ze nie szukam wrazen przygod ani zwiazku....ale jednak po chwili rozmowy sa wyznania,,, proby ponownego spotkania ...tel. rozmowy...i ja automatycznie sie wycofuje bo widze ze komus bardzo zaczyna zalezec...czemu tak sie dzieje??? powiedzcie mi

Gość dziaddek
to kurwa chcesz miec strzepanego bobra czy nie?

Gość eiuriaj
ile masz lat?

Gość rybcia___
nom własnie w tym rzecz,,,,,ktos sie angazuje - ja wowczas mowie dziekuje.... myslałam ze to cos przejsciowego lub poprostu nie ten facet,, zaczyna mnie to zastanawiac.... meczyc troche.. mam 32 l

bo może przyjaźń damsko męska nie istnieje. Może trudno stworzyć zwykła znajomość bez większego angażowania się. Ale są też tacy którzy chcieli by zwykłej znajomości bez wyznań i zauroczeń.

Gość rybcia___
Własnie....ale cały czas twierdze ze jeszcze sobie zycie ułoze i z czasem zaczynam w to watpic....

Gość różowa pomarańcza
bo faceci jak tylko sie z nimi umawiasz na spotkanie koleżeńskie to oni myślą że to randka i że pod wieczór ,,bedziesz jego,,takie jest to ich płytkie myślenie,dla nich przyjaźń damsko męska nie istnieje,bo mają już kumpli innych samców,a kobiety traktują tylko jak obiekty seksualne...

Gość rybcia___
nom ....ja nawet umawiajac sie podswiadomie mam nadzieje ze wkoncu cos zapała uczuciem...ale nie daja mi czasu na jakis zapłon...zaraz mysla ze jestesmy kims wiecej niz znajomymi....

"Ale nie daja mi czasu na jakis zapłon"... No to może trzeba poczekać aż na stacjach zaczą sprzedawać antymaterię ? :D