Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oburzona na maxa

odebrać order uśmiechu ministrowi zdrowia

Polecane posty

Gość oburzona na maxa

Jestem matką dwójki dzieci chorujących przewlekle.Młodszy syn ma astmę i cukrzycę. To małe dziecko, które jestem zmuszona kłuc 6 razy dziennie podając mu insulinę i ok 8 do 10 razy mierząc cukier.Życzę Ci Stomatolozko takiej choroby w rodzinie. Cukrzyca to nie tylko zakup pasków 30 zł na mc, insuliny 40, igieł do nakłuwacza i penów, kJtóre nie są refundowane- a właśne znajdź mi zamiennik na igły do penów, za które daję ok 100 zł miesiecznie- chętnie skorzystam, może do nakłuwaczy- 30 zł. To 200 zł miesięcznie. Do tego diadetyk musi jeść regularnie, zdrowo, . Nie pieprz mi więc że minister poprawił mi byt. Mając takie chore od niedawna dziecko nie pracuję, siedzę z nim w szkole, bo żaden nauczyciel nie chce wziać odpowiedzialnosci i pomóc mojemu dziecku.Pomijam juz wydatek na leki na astmę- a te dwie choroby świetnie sie zgrywaja, każdy najmniejszy katar to huśtawka cukrów, choroby dróg oddevhowych, Wiecej pasków i wiecej insuliny.

Życzę Ci Stomatolozko takiej choroby w rodzinie Uważam za najgorsze ścierwo kogoś kto komuś życzy choroby. W normalnej sytuacji bym Ci współczuła, może nawet mogła pomóc, tutaj jesteś dla mnie zwykłym skurwysynem