Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aburabi

najślicznijsza buzia kafe

Polecane posty

a po co mam pokazywac aby byc jak każda ? znam swoją wartośc, oceniam bo zapodałeś taki tema ;) przyuważ sobie jak się TAKAMAŁAJEDNA wypowiada.. jaka jest wulgarna i na siłę ironiczna.. staje się tym samym głupia... zdjęcie jak nic przerabiane, pewnie jej się twarz świeci :D 🖐️ miała kiedyś zdjęcie w stopce zupełnie inne :D

Gość HermionaSsieZwymiona,
aburabi poważnie mówisz? :) naprawdę mam szanse przy tych wszystkich odpicowanych lalach? :)

co do 1 zdjęcia- serio usuwa?? po co?? narobiła w sumie tyle szumu o sobie tu, że.. też by mi było wstyd .. zapodała zdjęcie przerobione, niewyraźne w stopce.. to jak ostatani otym biało-czarnym przyaliła to jej się nawet kształt twarzy zmienił z podłużnej na pucka :D także...;)

netgartoiPRAWDZIWA -> nie zaglądam na ogólny, wczoraj widziałem piewszy post, nie oceniam charakteru, bo przez forum to trudna sztuka, tylko buzia, OK, jestem wzrokowcem...

Gość co do 1 zdjęcia
no ma pousuwane, chociaż te z kafe zostały , ale właśnie na własne życzenie ,za dużo pisała o sobie. A tak naprawdę to większość tych "gwiazd " to jakieś odpicowane foty, a real niekoniecznie taki sam.

aburabi nie kieruj sie tym co mówi ta cała nergato, ona wszystkich tu opluwa ;) nawet tą śliczną skizto... TakaMałaJedna jest w porządku, po prostu nie jest konformistką,lizydupką i nie każdego lubi, ja ją doceniam za szczerość

czkawka jadę po tych co wiem, że mam powody :D jak ostatanio napisałaś " AŁSTRALIJCZYK" to całą zupę prawie wyplułam na mointor :D też jesteś niezła :D pyskujesz a takie byki robisz i ciągle na kafe gnijesz :D zajrzyj do słownika :D

czkawko, napisałem wyżej, że wali mnie kim ona jest, ma sliczna buzię, na tym na sie skupiać ten konkurs, zajebiście proste, narazie laska z 1. posta jest numbero uno :D

Gość kim jest czkawka ?
21:27 [zgłoś do usunięcia] duch cafe no to git ja jestem Pani Czkawka Carrie, Gwarkowa i Prawa-Tywa Jeżeli nie skoczysz...nie nauczysz się latać...

Jest tu pare ladnych dziewczyn Lady Love, Skizto, Carrie, Blondyna i jeszcze jakieś których nie pamietam nickow. A ktora najladniejsza? To raczej kwestia gustu wiec ciezko zdecydowac

Gość polak potrafi
aburabi tylko jedno ale: im ładniejsza laska tym gorzej ją ocenią kobiety. taki konkurs jest nie fair kobiety nie powinny oceniać.

błysnęłam! a wiesz czemu?? bo najgłośniej krzyczysz a najabardziej się ośmieszasz :D widziałam też niezły byk w Twoim wykonaniu, ale akurat mi utknął :D ladylove nie jest ładna co widac na zdjęciach po Nowym roku ;) kiedys myalalm, ze jest ładniejsza przeciętna

**Mychol -> w końcu, dawać foty, bo ja mam wrażenie, że tu same pasztety, tylko się nie obrażać, to kwestia gustu :D

jezu. ...ale ja nie oceniam po tym ze im ładnieszja to musze po niej pojechac..!!!! widziałam to mase pięknych dziewczyn, ale nie pamiętam nicków teraz, mówię obiektywnie najładniejsza z wymienionych tutaj to lookrecja jesli juz, bo oryginalna reszta- przeciętniary

bo po nowym roku, czyt po sylwku nie wyglada sie tak jak sie tego chce :D zmeczone oczy, szum w glowie :D

polak potrafi -> no masz mnie, jakoś nie wziąłem pod uwage, że tu same...