Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aburabi

najślicznijsza buzia kafe

Polecane posty

Gość biedne kotecki
chyba sobie kpisz. ta co zapodałes jest max 6/10

Gość polak potrafi
1:0 dla aburabi ta druga jest do niczego

Gość agataznowegotargu
o bozeeeeeee na pierwszym jest TAKA MAŁA JEDNA!!!!!!!!!!!!!!! ta tleniona idiotka, co zapiertala w białej kurteczce i daje pelno tapety na twarz afeeeee prosze cie tylko nie ona

Gość agataznowegotargu
a na 2 zdjeciu jest przytjaciołka skitzo :D niejaka lukrecja :D

Gość dre łacha z komentarzy
u lookrecji , nawet rzekomy sosss się wpisał, i to zdjęcie w brudnych skarpetach miodek

Gość a na trzeciej
pedau sosssss :)

Gość polak potrafi
takamalajedna ? no proszę, nie tylko inteligentna ale jeszcze ładna

to tapeta? normalnie myslałem, że z fotoszopa, ale nic nie widać, może i byc tapeta, bardzo sliczna buzia, ładne usta i oczy. agata z nowego, dawaj swoje zjęcie, może być z tapetą :P

Gość polak potrafi
nie dziwię się że baby tak jej nie znoszą ;)

ona inteligentna ?:D ktoś ją kiedyś skrytykował za jej zdjecie w stopce, bo faktycznie było okropne to jak się zaczęła rzucac, wyzywac, ze to zazdrosc.. weźcie sobie do tego łba wbijcie, że jak ktoś was krytykuje to nie zawsze jest to wyraz zazdrości!!!

Gość TVN 48
Lukrecję dyskwalifikuje zdjęcie z papierochem :O🖐️ A pierwsza ma pucołowatą twarz :O🖐️

Gość co do 1 zdjęcia
jest przerabiane , pewnie robiła rozmycie ale za dużo szumu rgb nawaliła ,żeby to zatuszować , w dodatku na cała fotę

wiesz, dałabym tutaj zdjęcie, ale to zbyt głupie forum na takie coś :D naprawdę :D bo nie mam się czego wstydzic, może i mówię zbyt bezpośrednio, ale taka moja natura- PROSTO Z MOSTU .. mogę powiedziec o wielu innych dziewczynach stąd, które są ładne ale ta.. . szczerze.. nic tylko do tego legginsy w panterke, ta biała kurteczka, którą się chwaliła i czarna kozaczki błyszczące.. no i biała torebka + roshowe tipsy :D tak wygląda i taka tępa jest również :classic_cool:

Gość leila czarna
z wypowiedzi TAKIEJ MAŁEJ w jakimś tam wątku nie pamiętam,wnioskuję że jest mega zapatrzoną w siebie i swoją urodę tępawką,taki gatunek ala Doda-typu jestem bogiem bla bla bla i dlatego już jej nie lubię

Gość co do 1 zdjęcia
to ta od białej kurtki pumy za 149 zł :D ?Co się tak nią lansowała ?

Gość roman z opola
ta miedzianowłosa dama jest świetna. dodatkowo z opisu wynika, że cierpi na lekkie pograniczne zaburzenie osobowości wiec na + może jak oleje kafeterie to napisze jakąś ksiązke albo namaluje ladny obraz.albo pojdzie do psychatryka, nie wiem. albo sie ze mna hajntnie, fuckk.

karwa, wali mnie to kto jaka torebkę nosi i jakie kozaki zakłada, ładan buzia i tyle, jak macie cos lepszego do pokazania to śmiało, ale na razie sama krytyka, żadna nie pokaże czegoś ładniejszego, ciekawe czemu...

Gość co do 1 zdjęcia
bo nie mamy nasrane w głowach . nic w sieci nie ginie , schizo od wczoraj usuwa wszystkie portale