Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TakiJednZajączek

hello ewrybady

Polecane posty

Zajączek - dobre sa tez parówki ze spagetti:P tzn kroisz parowki, przekluwasz makaronem spagetti i tak gotujes a pozniej np mozesz z ketchupem zjesc:P:D albo jakims sosem pomidorowym

osiemdziesiąt siedem Ja robie swoje tak do naleśników daje ser, parówkę ewentualnie jakieś warzywa zwijam i na patalenie. Ketchup obowiązkowo jestem fanem ketchupu

a jadłaś kiedyś sojówki?:) podejrzewam, że nie, są zajebiste!!!! albo gulasz sojowy, kurna, stop. nie po to chudłam tyle, żeby sie po robocie nażrec

zajaczek - zrob sobie salatke z tunczykiem :D zakochasz sie :D:D (2 torebki ryzu - ugotowanego; puszka czerwonej fasoli, puszka tunczyka w oleju, 2 cebule duze i duzo pieprzu + majonez...) niebooooooo w gębie i robota na szybko :)

zajaczek - zrob sobie salatke z tunczykiem :D zakochasz sie :D:D (2 torebki ryzu - ugotowanego; puszka czerwonej fasoli, puszka tunczyka w oleju, 2 cebule duze i duzo pieprzu + majonez...) niebooooooo w gębie i robota na szybko :)

Gość 87to ja
kafeteria mi szwankuje:|

Zajączek - co dostales??? no mi nie wysylalo wiadomosci a teraz widze ze jednak wszystko wyslalo hahaha ale dialog wyszedl z tego wszystkiego :D jak rozmowa głuchy z niemowa:)) ja lubie - rolmopsy, koreczki po kaszubsku, giżycku i smazone ryby - to tak propo ryb :)))) a sojowe - to jadlam kotlety i pilam napoj sojowy z biedronki:D