Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TakiJednZajączek

hello ewrybady

Polecane posty

Wiesz dla niektórych prowokacja to rozrywka, mnie tam takie coś nie bawi, a co do Ciała nic nikomu do tego jak ktoś wygląda, czego słucha czy co lubi. Oczywiście w granicach smaku jeśli chodzi o lubienie.

ale wydaje mi się, że jesli o mnie chodzi to to nie są prowokacje, oni po prostu lubią się doyebac. bo nie żyję tak jak inni i nie mam zamiaru w tłumie ginąć? nie będę się nikomu ani niczemu podporządkowywać

hehe :D ja sie nie odchudzam - ja tylko ćwicze :))) jestem "mistrzem patelni :D a tak serio to co chwile piekę ciasta, robie jakies jedzenie typu- kebab, tortilla, canneleoni, pizza, calzone... i temu podobne...wiec raczej sobie dogadzam :D nie stosuje diet, pije sobie zielona herbate i sram jak dziki kot przez co moge jesc co chce a przemiane mam wciaz rownie dobra:D

Gość kciukiem usunela zdjecia
zawsze masz cos zajebistego zaplanowanego i zawsze na pokaz pasztecie :D

no musiala cos wymyslic na szybko, bo ja sie pojawilam i za wszelka cene trza udowodnic jej wyzszosc :D :D :D nawet nie wiesz, jaka idiotke z siebie zrobilas po raz kolejny. inteligencji zero 🖐️

Gość kciukiem usunela zdjecia
INDOR I SWINIAK W JEDNYM :D

kolega fotograf dzis wraca z Wrocka, a męcze go już od jakiegoś czasu o jakies profesjonalne zdjecia, byleby szybko swoje w orbocie zrobic i moc wrocic do domu:)

ona wypisywala do mojego faceta jakies bzdury i myslala, ze mnie zostawi przez to :D niestety sie pomylila i szaleje z zazdrosci, a mnie to tylko bawi :D 🖐️

Gość radykalny bojownik
mam nadzieje, ze samolot z kciukiem zostanie porwany przez terrorystow, ktorzy rozpierrdola go o jakis meczet :classic_cool:

samolot do hameryki nie doleci z taka gruba swinia na pokladzie :D boze jakie to zabawne, kiedy tak silowo tu sie stara udowodnic ze jest nie wiem, modelka hahahaha paranoja z tej dziewuchy hahahahahaaaaaaaaa kurva smieje sie w glos jak idiotka hahahaaaaaaaaa...... ide, bo pekne bez kitu