Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tarja666

Co sadzicie o takich osobach?

Polecane posty

Mam 17 lat,słucham metalu 4 lata tzn.dokładniej:metal gotycki,symfoniczny,power metal,vampiric metal,heavy metal,trash metal,industrial metal,dark metal,black metal,death metal.Koleżanka mi mówi ze powinnam dawno zmienić ubiór na metalówke,gotke czy coś podobnego do tego.(tylko nie punka,bo panku nie znoszę),make up zmieniła, żebym chodziła więcej na koncerty takich kapel jak lubię.Powinnam pokazać ze słucham o to takiej muzyki ludziom.Zaraz,zaraz ale czy to czasem nie jest pozerstwo? Ja uważam ze jeśli ktoś słucha metalu bądź rocka nie musi zmieniać swojego stylu! Chce poznać wasze opinie na ten temat w tym wątku:)

Gość tak uważam
Uważam, że powinnaś chodzić ubrana tak lubisz i jak jest Ci wygodnie. Jeśli ktoś słucha np. właśnie metalu i ubiera się "na metalowo" to nie biorę tego za pozerstwo. Tak jak napisałam, nie każdy ubiera się tak jak lubi.

Gość Ja mam 33 lata, slucham metalu
i gotyku od 16, ubieralam sie roznie. Lubie czern, ale okres gotyckiego czy wampirzego ubioru trwal u mnie krotko. Badz soba :)

Gość niedlapsakielbasa
ubieraj sie tak jak Ty chcesz a nie kolezanka radzi...

Ja tez slucham, kiedys chodzilam non stop na czarno, glany caly rok.... ale... pozniej zaczelam czuc sie w tych ubraniach zle... teraz raczej dzien w dzien kiecki, buty szpilki.... gnaly - nie pamietam kiedy ostatnio raz na nodze mialam... trampki to i owszem jak koncert/impreza.... i szczerze mowiac- ubior mnie w zaden sposob nie zmienil...tzn wizualnie na pewno ale wewnetrznie nie... najwazniejsze zeby czuc sie dobrze :)))) zawsze mozesz doradzic kolezance zeby np chodzila przebrana za krolika jak lubi kroliki albo za psa:D

Gość Gość
Bądź zawsze sobą, mówi Ci to człowiek który obraca się ponad 20 lat w tej muzyce. Ubiór to tylko kamuflaż własnej duszy.