Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cholera jasnaaaaaa

przegonili mnie z przystanku bo paliłam papierosa

Polecane posty

Gość cholera jasnaaaaaa

ja stałam na uboczu i nikomu nie przeszkadzałam, a i tak znalazł się facet który zaczął mnie przeganiac i inni czekający ludzi ego poparli, przegonili mnie stamtad jakbym byla jakąś żebrzaca cyganka :-o

Gość ladacełe kosmatełe,,,,,
to świnie

Gość nie katolik
bo to smierdzi i tyle. dym sie roznosi. co sie dziwisz?

Gość samotny..094
i dobrze! bo to syf i po co ludzi trujesz ! jeszcze pewnie wydychalas im to swinstwo w twarz ;/

Gość dfgdfg545545
Pal sobie w swoim śmierdzącym domu a ludziom porządnym nie smrodź pod nosem!

Gość powinni zadzwonic po policje
To bys mandat zarobila :classic_cool:

I dobrze :D nie dosc ze sam dym smierdzi to i wiekszosc ludzi palacych nosi ten obrzydliwy odor na ubraniach, wlosach :o

Gość cholera jasnaaaaaa
ale mi jest przykro :(

Gość samotny..094
ale palic sobie mozesz w domu. a nie wsrod ludzi, nawet nie wiesz jak to przeszakadza jak ktos pali osobie niepalacej

Gość fwefwerf
Jesteś czymś gorszym niz natrętnym żebrakiem. Trujesz innych. Najwyższa pora żebyś poczuła się jak śmieć, którym jesteś. A wystarczyło zapalić gdzie indziej lub się powstrzymać.

Gość Co jest kurde:/
Jak wejdę do kibla po palaczu, świeżo umyte długie włosy, wypachnione odżywą - wyjdę i krew mnie zalewa - TAKI SMRÓD we włosach! Opanujcie się palacze!

Gość samotny..094
fajne masz marzenia:)

Gość zaciekawiona ??
Bo jak się już pali, to tak, żeby innym nie przeszkadzać. Ja sama palę, ale w życiu bym nie kopciła ludziom w twarz na przystanku ":-O

Gość najbrzydsze sa golfy
jennifer ty to chyba normalna nie jesteś:o myślisz że nas tym wkurzysz czy co? raczej rozśmieszysz:O

a co do palenie, sama palę okazjonalnie, nigdy przy niepalących w pomieszczeniach ale jak na przystanku chcę zapalić to po prostu odchodzę na bok, obok przystanku można palić.

Mieli racje. Tez tego nie znosze jak ktos na przystanku czy na stadionie obok mnie pali. Nie mozna palic na przystanku i 10 metrow w kazda strone od jego krawedzi wedlug prawa.

kurwa jenifer jaka ty jestes zalosna ogladasz pewnie tysiace stronek w necie wyszukalas jakies szykowne rzeczy i wklejasz ttuaj ze palisz najdrozsze papieorsy swiata za 25 euro :D ja pierdole do drzyzgi do tvnu sie nadajesz tam same takie tępe kurwy wystepuja jak ty :D

przede wszystkim piszesz nie na temat, co nas obchodzi jakie fajki palisz?

Gość wcale nie sprowadzane
"z radością odpalam swoje fajki firmy Treasurer w cenie 25 euro sprowadzane z Mediolanu" Ale tego smród, zmarchy 10 lat wcześniej, choroby dziąseł i rak płuc gratis :)

na przystanku rozumiem ze nie mozna palic ale obok to juz sie pierdol odpalam faje i sram na was a co kurwa z rury wydechowej jak ci ktros przypierdoli jak rusza to juz ci nie przeszkadza? swietoszki jebane sie znalezli pamietajcie palacze nie sa mniejszoscia a wiekszoscia wiec to wy powinniscie sie kryc po piwnicach pedryle:D:D:D

ja nie jestem biedny wiesniaro ktora tutaj na kazdym kroku probuje sie dowartosciowac co to niby nie ma :D a pewnie gowno masz zalosna jestes i kazdy na ciebie sra :D:D

asne nie biedny ale piszesz jak biedak nawet nie wiesz ze wino musujace to nie szampan i kazałeś mi kawior z lidla kupować bo mówiles ze tam jest oryginalny bieda z nedza przez kraj pedzą i koniec tematu gołodupcu k u r w a o czym ty bredzisz co ja ci kazalem kupowac:D:D::D:D ja pierdole co za czop:D

Gość Nie jestem szalona
dobrze zrobili...

na pewno ci pokaze zdjecia, juz nakradliscie moje zdjecia i zamieszczacie przez co musialam wynajac adwokatow ale popamietacie mnie jak zaplacicie odszkodowanie za krzywdy moralne w wyskosci 1 mln dolarów to wam sie odechce aha rozumiem juz wszystko :D to pa

jeżeli byłaś obok przystanku, nie W ( w sensie nie w środku wiaty) to mogłaś im się zaśmiać w twarz, nic Ci nie mogą zrobić.