Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lsrl;mvlrem

mezczyzni czemu nie lubicie wyzwolonych kobiet:)?

Polecane posty

Tak jakby kobiety nie miały obiekcji co do związków z bardzo "wyzwolonymi" mężczyznami.

Gość Wiedźmak Plugawiec
bo wyzwolone kobiety, no większość chętnych została obsłużona. Ja nie lubię po kimś.

Gość kobietka:)
Robić, na co ma się ochotę, byle nie krzywdzić innych - to prawda. Krótkie związki wolnych ludzi - czemu nie, ale zdrady nie zaakceptuję, bo kogoś się wtedy krzywdzi.

Zależy, co rozumieć przez "wyzwolonych". Jeżeli skakanie z kwiatka na kwiatek, zdrady lub sypianie z dziewczyną kolegi, to nie. Jeżeli dobry seks, to tak, ale zawsze jest ryzyko, że którejś stronie zacznie zależeć i wtedy wszystko się psuje.

W drugą stronę jest trochę bardziej skomplikowane, bo o ile faceta kolegę który jest seksualnie wyzwolony oceniać negatywnie może nie będą, o tyle żeby się z takim związać tom już gorzej. Nawet na naszym bardzo specyficznym forum często pojawiają się tematy o wątpliwościach związanych z nie tyle obecny, zachowaniem faceta co jego przeszłością.

Kobieta może mieć taki moment w życiu, że na chwilę chce być z takim "wyzwolonym", na przykład świeżo po nieudanym związku, ale tak naprawdę wie, że emocjonalnie może raczej na tym stracić, niż zyskać. Kolegi nie ocenimy źle, ale związku z takim raczej będziemy się obawiać.

Gość proszę definicję
wyzwolonej kobiety co to za dziwoląg?

Gość Aristides...
wyzwolone i owszem, ale ja znam mega wyzwolenie kobiety nakierowane wyłącznie na jednego faceta i to jest bingo. Przecież wyzwolenie może oznaczać eksperymentowanie z jednym partnerem

Gość Pierdoleet
Masz na myśli kobiety łatwe, puszczalskie? Nie, faceci takich nie lubią -jedynie wyruchać i zostawić -i do stałych związków nie chcą, ale kobiety "ruchaczy" również do poważnych związków raczej nie chcą.

Gość atanazy_k
Tzw kobiety wyzwolone są zwyczajnie niedoyebane i tyle.

Gość a ja zgadzam sie z kobietka :)
fakt, jesli kobieta znajdzie odpowiedniego faceta ktory umie zrobic jej dobrze to juz nie skacze z kwiatka na kwiatek tylko zbiera nektar z tego w ktorym jest tez mialam takiego faceta co tylko o sobie w wyrku myslal ale o mnie mowy nie bylo wiec zmienilam kwiatek i co ? jestem kurwa z tego wpodu? mialam byc z kims z kim mi nie bylo dobrze ? teraz mam takiego faceta ze chce sie przy nim ze starzec, dopiero teraz rozumiem znaczenie tych slow