Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mezczyznaasa

Niewidzialny dla kobiet. Jak to zmienic???

Polecane posty

Gość a wieecc tak
taaaa ja sie juz naganiałem... tak si naganiałem ze wszystkie mi zwiały czuje sie jak satyr ganiajacy ninfy

Gość poczekaj na darkera
on ci wszystko objasni :D

Gość Darker jest autorem tematu :D
:D :D :D

Autorze ja jestem piękna (podobno) inteligentna bla bla bla ale co z tego jak na wózku -takie życie...

Gość kobietka:)
Uwodzenie wzajemne:) coś w tym jest:)

Gość singielekwcak
dlaczego na wozku?

looser bo do tych pieknych podchodzi co dziennie kilku facetów i je podrywa...pomyśl sobie sam że codziennie po kilka kobiet Cie zaczepia ,a te które już znasz wiecznie Cie gdzieś zapraszają. Raz miałem tak, że mnie piękna dziewczyna ewidentnie zaczepiała wzrokiem, uśmiechem. To było nad jeziorem. Ja byłem z rodziną, siedziałem na kocu i patrzyłem przed siebie. Miałem wtedy 19 lat, ona gdzieś z 16. Przyszła z rodziną i ją zauważyłem. Była piękna, więc tak siedziałem i patrzyłem jak rozkładają koc i się krzątają. Po jakimś czasie zauważyłem, że ona się na mnie ciągle patrzy. Później zaczęła się uśmiechać, przeszkła koło mnie ze 3 razy z siostrą, czy tam koleżanką i cały czas patrzyliśmy sobie w oczy jak przechodziła. Póżniej znowu uśmiechy. W końcu oni wstali i poszli. Ona szła na końcu, odwróciła się i pomachała do mnie. Ja pomachałem i tyle. Później tam jeszcze przyszedłem ze 3 razy, ale jej już nie spotkałem.

Gość singielekwcak
Uwodzenie wzajemne dla kobiet oznacza robienie 1 kroku przez faceta. Jesli facet sie usmiecha do kobiety i tylko to robi to nie jest to uwodzenie, ale jesli kobieta to samo robi do faceta to juz to jest uwodzenie. Ot taka mala hipokryzja kobiet

Gość taki jeden facet27
ja w ogule nie rozumiem po co ta przepychanka kto ma do kogo podchodzić ? ..czemu to ma służyć ? ..kobieta to kobeta ,a facet to facet jesteśmy różni i odmienni ..działamy na innych zasadach i nic tego nie zmieni więc po co ta gadka ? Dobrze jest jak jest trzeba się dostosować do panujących reguł natury No widzisz looser czekała na twój ruch ..mogłeś zagadać ,ale tego nie zrobiłeś. Nie ty jeden i ostatni ,a czasu nie cofniesz.

Ale chociaż żeby wyrażnie tak uwodziły to jeszcze ok. Tamta to i tak była pewnie bardzo odważna. A one czasem myślą, że wystarczy podrapać się po głowie i spojrzeć w stronę zachodzącego słońca i to nazywają dawaniem znaków.

Gość tak macje racje
chetnie strzelilabym sobie w łeb aby nauocznic ci co do ciebie czuje oczywiscie tak debilowanty człowiek jak ty bedzie sie napewno z tego smiał

Gość kobietka:)
Przecież w tej grze chodzi nam o to samo:) Możemy wygrać tylko razem:)

Gość singielekwcak
Wlasnie razem, a jesli kobieta nie robi nigdy 1 kroku to nie jest zadne razem!

Gość Zuzanna Amelia ==
W temacie : Nie zmieniaj. Poczekaj do 30+ wtedy kobiety zaczna same Cie szukac.

Gość Tjpadm
Do autora Mówiłeś, że kobiety zawsze traktują cię jak kolegę, więc poczytaj sobie o urodzeniu. Jeżeli jesteś niezdecydowany, zbyt miły i nie próbujesz dotknąć kobiety niby przypadkiem, to właśnie lądujesz w worku o nazwie 'przyjaciel'

Gość Tjpadm
Uwodzeniu*

Gość mezczyznaasa
Zbyt mily? To dla kobiet mozna byc zbyt milym?

Można. One chcą twardych facetów, a nie takich co im ciągle usługują z uśmiechem i są na każdy rozkaz.

NIe obraź się autorze, ale osobiście Ci nie wierzę. Nie wierzę w to, ze jesteś taki jak opisujesz a mimo to jesteś jak to nazwałeś "dla kobiet powietrzem". Widocznie jest coś w Tobie jednak bardzo odpychającego o czym nie raczyłeś nam wspomnieć. Jeśli jednak jest tak jak piszesz, to musisz się obracać w bardzo nieciekawym, zarozumiałym towarzystwie kobiet mało dojrzałych. Więc jeśl piszesz prawdę to zmień towarzystwo:)

Gość Tjpadm
Oczywiście, że można. My nie chcemy mieczaków. Jeśli mówimy o facecie 'miły' to najczęściej mamy na myśli, że nic z tego nie będzie. Owszem czasami potrzeba nam odrobiny romantyzmu, ale przede wszystkim szukamy kogoś silnego, zaradnego, przy kim poczujemy się bezpiecznie. Tacy mężczyźni imponują większości kobiet.

Gość mezczyznaasa
Aggie:), pisze prawde.... TRudno bedzie mi zmienic towarzystwo kobiet, bo obracam sie w bardzo roznym towarzystwie, do wyboru do koloru i wszedzie nie wzbudzam zainteresowania jako facet

"ale przede wszystkim szukamy kogoś silnego, zaradnego, przy kim poczujemy się bezpiecznie" Kasa, mój drogi, kasa :D

aggie ma rację ale z czym? z tym, że nie piszesz prawdy, czy z tym że nieciekawe środowisko ?:) tak Darkerze, kasa jest bardzo ważna w życiu

Gość ((((|))))
O autor sie ujawnił:)

"tak Darkerze, kasa jest bardzo ważna w życiu" To się kryje pod tą całą zaradnością i bezpieczeństwem. No bo co innego? Jeśli ktoś zaprzeczy to jest albo kłamca albo idiota.

Gość mezczyznaasa
Ja pisze prawde, Aggie, to byl tylko odnosnik, nie napisalem ze Aggie pisze prawde tylko napisalem twoj nick, przecinek a nastepnie ze pisze prawde, tzn ze ja, autor pisze prawde

Gość Zuzanna Amelia ==
Kasa - jest wazna ale pod zaradnoscia i bezpieczenstwem kryje sie cos innego.

To się kryje pod tą całą zaradnością i bezpieczeństwem. No bo co innego? Jeśli ktoś zaprzeczy to jest albo kłamca albo idiota. Bezpieczeństwo to tez wsparcie duchowe w trudnych chwilach. Przebywanie z partnerem, pomaganie mu swoją obecnością. Uspokajanie, że wszystko będzie dobrze jeśli pojawi się problem. Szukanie rozwiązania do tych problemów. Wysłuchanie co ma do powiedzenia druga osoba. Brak pesymistycznych poglądów na życie. Brak dołowania siebie nawzajem. A kasa powtarzam jest ważna i nigdy zdania nie zmienię.

Jak ktoś potrafi uwodzić kobiety to może być goły i wesoły a i tak uwiedzie.