Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mezczyznaasa

Niewidzialny dla kobiet. Jak to zmienic???

Polecane posty

Zaraz pojawi się powalający na kolana argument od strony Darkera. Człowieka, który wszystkie rozumy pozjadał i zna wszystkie odpowiedzi, a te niedobre kobiety mają go do zawsze gdzieś mimo że jest takim chodzącym ideałem. Więc nie przekonuję już więcej, bo to jak rozmowa z upartym dzieckiem:) A tych akurat mam od cholery i trochę :D

Gość tak macje racje
zamilkne na wieki bo jestem głabem

Gość Zuzanna Amelia ==
Bezpieczenstwo i zaradnosc daje tez przyjaciolka z penisem. A przyjaciolka z penisem nie musi miec kasy.

"Bezpieczeństwo to tez wsparcie duchowe w trudnych chwilach." Po wsparcie duchowe do księdza. Po wsparcie w kłopotach do chłopaka albo na forum :D Przebywanie z partnerem, pomaganie mu swoją obecnością. " Przecież to jest standard jaki występuje w każdym związku przynajmniej na początku. "Uspokajanie, że wszystko będzie dobrze jeśli pojawi się problem. Szukanie rozwiązania do tych problemów. Wysłuchanie co ma do powiedzenia druga osoba. Brak pesymistycznych poglądów na życie. Brak dołowania siebie nawzajem." Najzabawniejsze, że to właśnie oferowałem Czegoś zabrakło :D:D:D

"A przyjaciolka z penisem nie musi miec kasy." Ma być na każde zawołanie.

Przecież to jest standard jaki występuje w każdym związku przynajmniej na początku. To jednak byłeś w związku, że to wiesz? I tu Cię mam. Darker na serio, nie poradzimy nic na to, że jesteś taki sfrustrowany i "wszystko wiesz lepiej".

Gość Zuzanna Amelia ==
Facet musi byc pociagajacy seksualnie aby kobieta miala na niego ochote i przekonac ze sie ozeni a nie tylko "zaliczy i zostawi" . Ewentualnie nie musi byc pociagjacy seksualnie ale akceptowalny jako seksualny partner i spelniac dodatkowo pozostale warunki.

Gość sasasasasasasa
Nie ma co sie dziwic ze Darker jest sam. Od razu widac ze to lebkski, oczytany i inteligentny faceta a takich kobiety unikaja jak ognia, chociaz oczywiscie beda mowic co innego. To nie przypadek ze wiele geniuszy, bardzo inteligetnych facetow jest samotnych. Kobiety wola wybierac sredniakow, bo przy takich facetach nie czuja sie glupiutkimi

Gość sasasasasasasa
"Facet musi byc pociagajacy seksualnie aby kobieta miala na niego ochote i przekonac ze sie ozeni a nie tylko "zaliczy i zostawi"" Ale brednie, to wlasnie jest warunek by kobieta chciala go zaliczyc

Gość sasasasasasasa
włażę w dupę bez wazeliny i krzyczę huang- ho!

Nie podważam jego inteligencji. Wręcz mogę powiedzieć, że na kilku tematach przekonałam się, że faktycznie ma coś do powiedzenia. Ale to nie wyklucza złego nastawienia do świata i ogólnie na NIE do kobiet oraz generalizacji i przekonania o własnej nieomylności. To może odpychać.

Gość Zuzanna Amelia ==
Jakie brednie ? To przejrzyj ile jest tematow typu "szukam wartosciowego faceta co nie mysli tylko o seksie" Albo "chce tylko zwiazku"

Gość sasasasasasasa
Ale dlaczego ma nie byc nastawiony na NIE w stosunku do kobiet? Jest tysiace powodow by miec takie nastawianie do kobiet

Gość sasasasasasasa
Zuza.... umiesz czytac ze zrozumieniem? To co napisalas jest brednia, jest dokladnie na odwrot, te warunki ktore wymienilas sa niezbedne by kobieta zaliczyla faceta a nie chciala sie z nim zwiazac.

"To jednak byłeś w związku, że to wiesz? I tu Cię mam." Nie, nie masz mnie. Nie rozpaczaj i pociesz się czekolada z lodówki.

Gość Zuzanna Amelia ==
Zacznij pisac ze zrozumieniem. Bedzie latwiej: I wyjasnij to co napisalas.

Gość sasasasasasasa
Pisze ze zrozumieniem, to Ty nie potrafisz czytac ze zrozumieniem

Darker byłoby ciężko bo nie jem słodyczy:) Chociażby dlatego nie powinien być nastawiony na NIE, bo inteligentny człowiek zdaje sobie sprawę z tego, że chociaż spotkał sto debilnych i pustych lasek to jednak nie poznał wszystkich kobiet na świecie. Może mówić, że zdecydowana większość jest beznadziejnych. I z tym muszę się zgodzić. Ja też poznawałam beznadziejnych facetów. I choć często byłam wkurzona maksymalnie to generalizowanie jest niesprawiedliwe i dziecinne.

Gość manamanama
tak ni pitke ni w oko wrzuce, ale darker i prawikowa brać zawsze swoje, wiec napisze: darker, wyobraz sobie: a)goscia w trudnej sytuacji, familia sie sypie, przy tym traci prace, nie przelewa sie, ale nie traci jaj i ducha, znajduje jakąs robotę i wychodzi na prosta. nie ma bmw i rolexa. ma ceche charakteru na które instynktownie leca kobiety- ZARADNOSC. b)jestes umowiony na wyjazd z dziewczyna. na miejscu okazuje sie, ze pokoje zajete, cos sie popieszylo. frajer zalamuje rece i nie wie co zrobic, zaradny odrazu kombinuje zwrot z odsetka i łatwi nocleg gdzie indziej na spontanie. c)zatka sie cholerny zlew. lapa dzwoni po hydraulika, zaradny zakasa rekawy, rozkreca rure rozwiazuje problem. bez marudzenia, marazmu, i tej frajerowatej aparycji. to jest zaradnosc na co dzien, poczucie bezpieczenstwa. o to chodzi. albo to zrozumiesz, albo bedziesz tu dalej gnił i walił miedzy zeberka od kaloryfefa zeby sie wyzyc. robta co chceta :D

Gość sasasasasasasa
Dlaczego ten zapchany zlew na naprawiac facet a nie kobieta? Facet musi byc zaradny a kobieta juz nie?

Gość Zuzanna Amelia ==
Ladnie napisane. Moze masz ochote sie ze mna zaprzyjaznic?

Gość Zuzanna Amelia ==
Sa...cos tam - czy Ty dziewczyno chociaz raz w zyciu naprawilas zlew?

Gość ddsdsdsdsds
sasasasasasasa, nie wymagaj zbyt wiele od kobiet. One sa tak tepe ze to ze umia chodzic juz jest cudem. Nie wymagaj od nich zaradnosci, one sa zbyt glupie na to

Gość Zuzanna Amelia ==
a kto przepcha mój wbudowany zlew? :(

Gość sasasasasasasa
Jestem facetem. Wytlumacz mi dlaczego faceci maja byc zaradni a kobiety juz nie?

Gość Zuzanna Amelia ==
bo kobiety maja zle a wy tylko kran. ot co.

Chociażby dlatego nie powinien być nastawiony na NIE, bo inteligentny człowiek zdaje sobie sprawę z tego, że chociaż spotkał sto debilnych i pustych lasek to jednak nie poznał wszystkich kobiet na świecie." Zapewniam Cię, że żadna z nich to nie był typ Joli Rutowicz. A wszystkich na świecie nikt nie pozna. "familia sie sypie, przy tym traci prace, nie przelewa sie, ale nie traci jaj i ducha, znajduje jakąs robotę i wychodzi na prosta. nie ma bmw i rolexa. ma ceche charakteru na które instynktownie leca kobiety- ZARADNOSC." No popatrz. Robotę to i ja znalazłem i to po miesiącu szukania i do tego w b.małym mieście. Teraz rozważam zakup profesjonalnego aparatu fot. ok 10.000 wzwyż Jestem zaradny :D "zaradny zakasa rekawy, rozkreca rure rozwiazuje problem. " Jak nie ma pojęcia to przy okazji zalewa mieszkanie. Debili co wszystko wiedza nie brakuje to i hydraulicy mają ciekawe opowieści dla znajomych.

One sa tak tepe ze to ze umia chodzic juz jest cudem:D:D:D:D:D Umiemy za to pisać po polsku:) Kobieta naprawia zlew. No niby dlaczego nie? Jeśli umie, lubi, chce itp:D Ale to jest właśnie sprawa dla mężczyzn. Nie chce mi się tłumaczyć, bo frajerzy i te aspirujące na feministki tego nie pojmą za całą herbatę w chinach.

Gość Zuzanna Amelia ==
Sa - alez kobiety sa bardzo zaradne. Po co maja same przepychac zlew jak moga tym zajac jakiegos faceta.