Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mezczyznaasa

Niewidzialny dla kobiet. Jak to zmienic???

Polecane posty

"Po co maja same przepychac zlew jak moga tym zajac jakiegos faceta." Od kiedy do przepchania zlewu wzywa się hydraulika?

Gość sasasasasasasa
Faceci tez za zaradni, po co maja przepychac zlew jak moze to zrobic kobieta? Prac, gotowac, pracowac na 2 etaty tez moze kobieta. Alez faceci sa zaradni, nieprawdaz?

Gość Zuzanna Amelia ==
hydraulik też chłop w zasadzie...

Gość Zuzanna Amelia ==
sa - teraz rozumiem dlaczego nie masz pojecia o kobietach. Mlody jeszcze jestes. Nauczysz sie jak troche wiecej lat Ci przybedzie.

Gość Zuzanna Amelia ==
Zuzanna Amelia - jak ktoś jest chodzącym nieszczęślikiem, sfrustrowanym i nienawidzącym czegoś tam to nie nauczy się nawet jak osiągnie nasz nowy wiek emerytalny :D

Gość sasasasasasasa
Zuza, skad wiesz ile mam lat? Nie masz pojecia ile mam lat, widac ze myslenie nie jest twoja najmocniejsza strona

Gość Zuzanna Amelia ==
jaram zioło i udaję Dalejlamę :classic_cool:

Gość manamanama
no to jestes Darker moim cholernym idolem. mesjaszem prawikow. pomysle nad zalozeniem kafeteryjnego funduszu zeby uzbierac wam na drogie dziwki, dostaniecie to na co zawsze zaslugiwaliscie przeciez, a czego te wstretne baby nie chca wam dac :P czepiasz sie glupiego slowka jakbys nie wiedzial o co chodzi, i nie wieszajcie sie tak na kranie i zlewie, moze nie miec pojecia o nim, ale o rozwiazywaniu problemow, w miare gładko i bez padaczki na wejściu. wiadomo, ze nie kazdy zna sie na wszystkim. zreszta co tu sie wysmetniac, mentalna sraczka kafe jest nie do przebicia. lece, pa

Gość Zuzanna Amelia ==
sa - czy my sie znamy?

"no to jestes Darker moim cholernym idolem. mesjaszem prawikow" In time you will call me... master :D

Gość sasasasasasasa
byc moze sie znamy

master of flamaster :D lecę:) Miłego wieczoru, miłego życia, mniej jadu :)

Gość sasasasasasasa
a jak nie to mozemy sie poznac, nawet doglebnie hehe

Gość Zuzanna Amelia ==
Gość znowu pieprzy i uzala sie
ten co to zadna go nie chce poderwac człowieku !!! już ci ludzie dawno i wyraznie napisali ... JAK JESTEŚ PIZDĄ A NIE FACETEM to sie z tym pogódz i żyj, a nie wypisuj non stop o ksieżniczkach, o tym , ze kobiety sa leniwe i o tym, ze nie rozumiesz dlaczego nie robią pierwszego kroku ... inni w tym czasie wyrywaja panienki, bzykaja sie, zakładaja rodziny i robia dzieci ...... a ty bedziesz tak smucił dalej dupe , ze to kobiety sa winne, ze jestes sam, bo nie robia pierwszego kroku ..

Gość mezczyznazkriwikosci
znowu pieprzy i uzala sie, moze zamiast wyzwisk napislabys konkretne wskazowki

Gość mezczyznaasa
Gdzie ja obwiniam kobiety?

Gość sasasasasasasa
zero wskazowek

Gość a mi się wydaje
O gustach się nie rozmawia. Każdy lubi co innego, 1 lubi faceta pantoflarza, inna takiego co jej "buźkę" obije i będzie mówic, ze to lubi i go kocha. Po prostu trzeba znalezc kompromis, wspólne zainteresowania, zwykle przeciwne charaktery, które będą się uzupełniac.

Gość a mi się wydaje
a co do autora wątku-wydajesz mi się fajnym facetem, może po prostu nie znalazłeś jeszcze tej swojej.

Gość jaaaaakkkkkkkkkkkk
wole jedna fajna niz 1000 przecietnych

Gość masasasasasasa
kobiety boja sie inteligentnych facetow - oto powod dlaczego jestes sam

Gość anna6789
siema mam kuzyna z podobnym problemem. chłopak 190 wzrostu, pływa i biega ma wspaniałą sylwetkę, jest postawny, szczupły żaden koks. do tego ma ładną buzię i niebieskie oczy. ma pracę,auto, studiuje, jest towarzyski i wesoły ludzie go uwielbiaja, z łatwością nawiązuje kontakty. w domu nie siedzi, ma mnóstwo kolegów i koleżanek jeszcze więcej, imprezuje, wspaniale tańczy aż miło popatrzeć. ma 21 lat. widzę, że niczym się nie martwi, zawsze sobie radzi i innym też zawsze pomoże, doda otuchy, ale ostatnio na urodzinach kolegi troszkę przesadzili z wódeczką i przyznał, ze chciałby mieć dziewczynę w końcu, już sie wyszalał i chce drugiej połowy, ale dziewczyny lubią go, na powodzenie nie narzeka, ale gdy się zaangażuje, próbuje coś więcej to zostaje odrzucony. widzę sama jak na imprezach dziewczyny na niego patrzą, gdy tańczy, gdy rozmawia z jakąś to jest wpatrzona jak w obrazek, a on twierdzi, że ostatnie 3 (!) dziewczyny które bardzo mu się podobały odrzuciły go lub wręcz olały. co mu podpowiedzieć?

Gość gothicwiedzmin
gadane to 99% sukcesu .nie wiem czemu go olały, może pcha się do zajętych lub świeżo po zerwaniu związku? może jest nudziarzem który na trzeźwo po za imprezą zapomina języka w gębie?? :p

moze jestes bierny autorze w tych kontaktach, ja ma np. znajomego co robi tylko aluzje pod wzgledem tego ze jest samotny ale dzialan nie widać, nie umie flirtowac, nie daje do zrozumienia, ze chcialby sie umówic z kimś, zero inicjatywy, czeka na ruch kobiety --- sorki, ale nawet jak sie kobieta zainteresuje, a widzi ze ma do czynienia z biernym mężczyzna to nie do konca chche takiego, no chyba ze ma typowe cechy przywódcze i lubi zdominować.... ale i takiej do końca taki charakter nie bedzie odpowiadał, pytanie czy dales jakas aluzje nawet koleżance która am w tobie rpzyjaciela że jestes nia zainetresowany.... moze pozwól sobie na maly flirt na poczatek..... nie musi to byc zwiazek ani milosc od razu

Gość mezczyznaasa
Nie jestem bierny, flirtuje itd i zawsze efekt jest ten sam