Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość oni35

To prawdziwa historia.

Polecane posty

Gość oni35

Hej.niestety mi i mojej żonie wypiło sie kiedyś za dużo. Koledzy z wojska zaprosili robili nas na sylwestra i byłem na nim ze swoją kobietą. Nie wiedziałem że to męska impreza i nie chcialem jej odsyłać do domu. Mieliśmy tylko troche popić pogadać i razem wrócić. Grała muzyka a żona zaczęła tańczyć z jednym z kolegów. Wszystko było fajnie do momentu gdy ta pierwszy raz sie nie potknęła. Padła na kolana a wtedy wszyscy zobaczyli jej zgrabną pupę.Pomogli jej wstać i wtedy się zaczęło, polewali mi i mojej żonie na wyścigi.Przysnałem na chwilę na fotelu a gdy się ocknąłem ujrzałem na podłodze żonę a nad nią kiwającego się jednego z kolegów. Patrzylem na to jak na film a oni co chwila się zmieniali. Żona na oczach miała przepaskę i cały czas mówiła moje imię, pytała czy już skończyłem a oni odpowiadali że jeszcze nie. Znów przysnąłem a gdy rano wreszcie doszedłem do siebie zobaczyłem żonę w kałuży spermy. Włosy, usta, piersi całe mokre a na zaczerwienionej ci... ubita jak bita śmietana gruba warstwa sp.....To była dla nas nauczka.Wtedy zrobilem jej zdjęcie... No zresztą sami zobaczcie; / masakra... http://dl4.pl/31122011sylwester

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować