Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalallalallalalalla

Wklejamy zdjęcia ładnych facetów

Polecane posty

Gość antycieniasowa
straszne cieniasy :O feee

właśnie cos przyszło mi do głowy, mój imiennik Norbi, zobacz sobie na YT "kobiety są gorące", spłasz artyście odrobinke głowę, odejmij 10-15kg i masz

właśnie cos przyszło mi do głowy, mój imiennik Norbi, zobacz sobie na YT "kobiety są gorące", spłasz artyście odrobinke głowę, odejmij 10-15kg i masz

Gość ale cieniasów wklejacie
Gość halucynacja88
http://www.google.pl/search?q=hanry+cavill&hl=pl&client=opera&hs=J4F&rls=pl&channel=suggest&prmd=imvnso&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=_A0GT9_MN8XGswbKjbGCDw&ved=0CCsQsAQ&biw=1280&bih=688

Gość halucynacja88
o oczywiście mój number one od wielu lat http://www.google.pl/search?q=ben+affleck&hl=pl&client=opera&hs=URv&rls=pl&channel=suggest&prmd=imvnsol&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=mw4GT9-CMpaPsAb40M2DDw&ved=0CDIQsAQ&biw=1280&bih=688

TakaMALAjedna, już wysyłam, ale bes fejsa, bo mam takiego at the moment...

Gość omatko658
no coz nie wszyscy gustuja w 40-50 letnich staruchach. ten co ja wklejalam ma kolo 26 lat i jest pieeeekny ::)

Gość halucynacja88
TakaMALA -ale Ty piękna jesteś kobieto, ktoś wyżej miał rację - jesteś jak blond belucci

Gość halucynacja88
hehe. ale i tak najbardziej podoba mi się mój facet ;) ale zdjęcia nie wkleję, ale wierzcie mi - jest na kogo popatrzeć:)

Gość omatko658
taka mala jedna wiesz co... wydaje mi sie ze ladniej byloby ci w innym odcieniu blond takim slomianym bardziej bo z tego co widze masz cos jak playnowy...? i moglabym malowac nie tak mocno oczy, rzesy czarne ale cieniem w kolorze brwi byloby naturalnie, za to usta jak najbardziej mocno bo masz bardzo ladne :) taka mala rada :P

omatko658- Zgadzam się z Tobą, dla mnie np. Butler jest stary i wogóle mi się nie podoba, ale nie piszę, że cienias (bo nim nie jest, tylko to nie mój gust) i napewno są osoby którym się podoba.

Gość omatko658
moglabyS *

A no i z wklejonych wyżej to tylko Budzyn jest możliwy, reszta to jakieś przychlasty no i Tom Hanks też niczego sobie.