Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość refleksyyyyjna

Dlaczego mężczyźni nie szanują kobiet?

Polecane posty

Gość refleksyyyyjna

Dlaczego mężczyzna najpierw zwabia, uwodzi, nęci, a kiedy już kobieta ulegnie, odwraca się plecami? Czy mężczyźni nie mają żadnych uczuć? I jeszcze dodam, że mnie akurat olał ktoś kto mnie zna parę lat i który manipuluje moimi emocjami, choć wie, że jestem bardzo wrażliwa. Dlaczego tak jest?

Gość sdsdsd
Bo na szacunek trzeba sobie zasluzyc

Gość ulka 19 wielbark
bo to egoiści

Gość poszukująca adresu
bo oni niczego i nikogo nie szanują, no moze swoich kolegów i auto to zwierzeta

Gość Eeerrr...
Bo niektore kobiety sobie na to pozwalaja!

Gość tygrys szablozeby
bo jest durniem meższyźni szanuja kobiety... trafiłaś na chłoptasia, wiec wrzuc na luz i poszukaj mezczyzny

Gość poszukująca adresu
bo oni niczego i nikogo nie szanują, no moze swoich kolegów i auto to zwierzeta

Gość olbi
bo dajesz ... w sensie wykorzystywać ...

Gość Mikkołajka
jeśli mówia to na dzień dobry to wszystko ok - zmieniamy reguły gry i kabaret leci dalej :classic_cool:

Gość Mikkołajka
fiku mikuuu, pamiętasz starą dobra zasade komunistów? KAŻDEMU WEDŁUG POTRZEB :classic_cool:

Gość bo to chamy w 100%
nie szanuja kobiet, bo slowo "szacunek" w ich slowniku nie wystepuje, nie wiedza co to znaczy, kobiety traktuja przedmiotowo, sa im potrzebne tylko do seksu, do zaspokojenia ich potrzeb, poza tym faktem sa im zbedne, wiec maja je za nic, sami uwazaja sie za lepszych, stawiaja sie nadrzednie, z kobiet kpia, a podlizuja sie gdy im sie chce, to egoisci i wulgarne chamy bez uczuc, nawet kochat nie potrafia kobiet, tylko siebie i swoje auta (jesli je maja) i swoje grono kolegow, ktore uwazaja, a kobiety traktuja jak przedmiot do wyruuchania jedynie, do dawania im, bo im sie nalezy, skuuurwysynstwo🖐️

Gość refleksyyyyjna
Można myśleć o swoich potrzebach, raczej wg mnie jest to wspaniałe, że ludzie wzajemnie dają sobie przyjemność ale dlaczego oni nie maja oporów żeby tak zranić... przecież można się jasno określić

Gość sdsdsd
jelsi nie potrafia kochac kobiet to musi byc tego jakis powod, widocznie nie zaslugujecie na kochanie

Gość najwidoczniej
jestescie chuuujami

Gość refleksyyyyjna
może to jakieś durne skotłowaciałe kompleksy emocjonalne, nie pozwalające im pokochać kobiet, może z matką mają problemy, może np zbyt wymagającą matkę mają, która nie wiadomo czego chce i boją się kobiet, ale z drugiej strony nie ma co ,,gdybać" ani też wymyślać powodów dla usprawiedliwienia zwykłego chamstwa i prostactwa, płytkiego uduchowienia

Gość problemy z matka ?
ale tacy faceci traktujacy kobiety jak zero jest od groma, prawie wszyscy, jesli nie wszyscy, oni nie kochaja kobiet tylko je oklamuja by miec seks, bo kobieta gdyby nie miala cipy bylaby zbedna dla faceta

Gość sdsdsd
A co moze dac kobieta facetowi poza cipa? Nic, taka jest brutalna prawda

Gość problemy z matka ?
to wy dziewczyny jestescie zalosnie smieszne, naiwne i glupie, wierzycie w ich frazesy, bajery, bajki, komplementy (zwykle klamstwa dla uzyskania okreslonego celu), potem zyjecie marzeniami, a jak sie nieurealnia wasza wizja to ryczynie, wypisujac sie na topikack "on mnie zostawil bla bla bla", "jak mam go odzyskac bla bla" bla i inne mdle biadolenia naiwnych sierot

Gość problemy z matka ?
kobiety potrafi kochac w przeciwienstwie do was, dac cieplo, zrozumienie, wsparcie, uczucie - to wszystko czego wy nie chcecie tak naprawde, bo sami uczuc nie macie do kobiet, wiec nie mozna was zranic, wykorzystac emocjonalnie czy inne brednie wychodzace z waszych ust

Gość refleksyyyyjna
no a takie robienie w chuja to fajne jest? tyle przyjemnosci sprawia? nie wiem,,, skoro to takie fajne to moze ja tez powinna zaczac tak robic... ale wiesz co? NIE, nie będę tak się zniżać i budować swojego ego na czyimś nieszczesciu bo musialabym z jakis bagien emocjonalnych byc

Gość problemy z matka ?
jest takie powiedzenie ze to co dajesz innym powraca do ciebie z podwujna sila tyle w temacie szacunku bzdura !!! mozesz sie nameczyc, dac duzo od siebie, a druga osoba tego nie doceni, bo ma takie podejscie

Gość problemy z matka ?
refleksyyyyjna, nie musisz facetow wykorzystywac, wystarczy ze oni beda wykorzystywac ciebie, twoja naiwnosc

"Bo są egoistami i myślą wyłącznie o swoich potrzebach" Księżniczkowania się zachciało?