Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość refleksyyyyjna

Dlaczego mężczyźni nie szanują kobiet?

Polecane posty

Gość refleksyyyyjna
dobry czlowiek zawsze dostaje po tylku, ale wierze ze kiedys bedzie mi dane to na co zasluguje czyli ktos bardzo dobry i uczuciowy jak ja :D

Gość problemy z matka ?
refleksyyyyjna dobry czlowiek zawsze dostaje po tylku, ale wierze ze kiedys bedzie mi dane to na co zasluguje czyli ktos bardzo dobry i uczuciowy jak ja taaaa wierz sobie w to dalej, zeby cie tylko starosc ktoregos dnia nie naszla, albo nie musiala sie za niedlugi czas tutaj uzalac kto cie wykorzystal i zostawil, zyjac w takim naiwniactwie

Gość problemy z matka ?
A co moze dac kobieta facetowi poza c*pa? Nic, taka jest brutalna prawda a co, uwazasz ze nic i dlatego mozna kobiety traktowac jak smiecia? a co facet moze dac kobiecie poza klamstwami i swoja fujaara?

Gość refleksyyyyjna
To jak się z naiwniactwa wyleczyć? Ja jestem swiadoma mojego naiwniactwa, ale mysle ze to po prostu juz taki typ, nawet jak to na chwile uspie to i tak niedlugo znow mnie ktos wystawia. Po prostu kobieta - dziecko jestem

problemy z matka ? jest takie powiedzenie ze to co dajesz innym powraca do ciebie z podwujna sila tyle w temacie szacunku bzdura !!! mozesz sie nameczyc, dac duzo od siebie, a druga osoba tego nie doceni, bo ma takie podejscie to ty piszesz bzdury !!! nie wiesz ze kota mozna zaglaskac ??

"To jak się z naiwniactwa wyleczyć?" Życie Cię wyleczy. I to szybko.

Gość refleksyyyyjna
Jasne juz mam 26 lat i jeszcze mnie nie wyleczylo... a uwierz chialabym zeby to uzdrowienie w koncu nastalo!

Gość sdsdsd
"a co facet moze dac kobiecie poza klamstwami i swoja fujaara?" Widocznie duzo skoro kobiety tak placza ze faceci ich nie szanuja, ze odchodza od nich itd

Gość problemy z matka ?
refleksyyyyjna ,przestan zyc marzeniami i probowac je naiwnie urealniac, w tym wieku juz powinnas dawno przestac bujac w oblokach uwazam, ze najlepszym dostosowaniem sie do twardego gruntu rzeczywistosci jest nauka samodzielnosci, a przede wszystkim spotykane trudnosci, bolesne upadki i porazki - samodzielne rozwiazywanie ich, bez mamusi i kolezanek, ktore wiecznie doradzaja

Gość mn,.n,n
faceci nie szanuja kiobiet ktore same siebie nie szanuja, ktore sa na faceta kazde skiwniecie, ktore sa tak dobre ze mozna sie zrzygac...ot dlaczego

Gość problemy z matka ?
sdsdsd "a co facet moze dac kobiecie poza klamstwami i swoja fujaara?" Widocznie duzo skoro kobiety tak placza ze faceci ich nie szanuja, ze odchodza od nich itd podaj konkrety, co niby takiego moze dac facet kobiecie ? co ma do tego naiwnosc niektorych kobiet

Gość refleksyyyyjna
racja, w tym nowym roku musze sie wziac za siebie, i nie pozwalac robic z siebie niedorajdy, bo mam juz tego dosc, w ogole nie idzie to w parze z moim charakterem

Gość sdsdsd
Kobieta szuka w faceci tego czego sama nie ma czyli przede wszystkim penisa, inteligencji, sily, stanowczosci, zaradnosci itd

Gość problemy z matka ?
mn,.n,n faceci nie szanuja kiobiet ktore same siebie nie szanuja, ktore sa na faceta kazde skiwniecie, ktore sa tak dobre ze mozna sie zrzygac...ot dlaczego czyli powinny byc dla was niedobre, wtedy bedziecie je szanowac ?

Gość problemy z matka ?
sdsdsd Kobieta szuka w faceci tego czego sama nie ma czyli przede wszystkim penisa, inteligencji, sily, stanowczosci, zaradnosci itd hahaha pytalam sie - poza penisem i klamstwami z waszej strony sama mam wszystkie te cechy poza penisem, oczywiscie, wiec idac twoim tokiem rozumowania NIC mi facet nie moze dac czyli do niczego sie nie nadajecie, poza seksem

Gość ddffde
mozna by odpisac ale popatrz na zycie moze po prostu daje w wielu przypadkach jej schroneinie bezpiczenstwo i pozwala w miare bez stresu przejsc przez z zycie w wielu roznych sytuacjach gdzie to on rozwiazuja problemy.duzo tego a wy to ... i mentalne i fizyczne w wiekszosci bez czesto zadnych wartosci bo niby skad je macie miec .jakies cnoty?tp wg mnie przykre ale jak sie czyta co tu wypisujecie to ciezko miec inne mysli.takie zycie i trzeba umiec zyc

Gość sdsdsd
To ze Ty uwazzasz ze masz takie cechy nie oznacza ze je masz.....

Gość sdsdsd
sile tez masz? Niezly babochlop musi byc z Ciebie, to mzoe dobrze, bedzie mial kto pracowac w kopalni

Gość ddffde
kobiety wiele sytuacji czesto prostych w mysalch przerasta nie staja sie bierne to faceci musza je roziwazac zachowac zimniejsza krew nakazuje im to wewnetrzna chec to pokonywania jakis trudnosci itd dominacji zapewnienia bezpeiczenstwa.to slogany ale ak jest czesto w praktyce.sa kobiety o cechac bezwzglednych silnych przedsiebiorczych ale to ciagle raczej rzadnkosc.wy macie wiele zalet w wielu zawodach miekkich sie dobrze bardzo spisujecie ale poprzez wasza hipoktyzie zaklaanie i falsz nie wolo wam ufac a traktowac jak rywala.dobra koncza ten temat i tak nikt nicnie wymysi.hejka

Gość ddffde
tylko dodam uwierz bardzo mnie boli ze wy takie jestescie i sie nie szanujecie i ze faceci was tez nie ale co zrobic przykre to ale ten kto to wykorzystuje ten jest madry a reszta to idealisci jacys

Gość Vgcdtsersgcg
Jestescie naiwne.

Gość problemy z matka ?
sdsdsd " To ze Ty uwazzasz ze masz takie cechy nie oznacza ze je masz....." racja, jak rowniez to, ze niekazdy facet moze w ogole cos dac od siebie kobiecie, czego sama moglaby potrzebowac, oczekiwac od niego "sile tez masz?" mam, duza sile wewnetrzna wyrobiona trudnymi doswiadczeniami zyciowymi, przez to jestem silna emocjonalnie, mam stabilizacje i spokoj, nic mnie nie przerasta, nie reaguje emocjonalnie, stresowo czy gwaltownie, to mozna w sobie wypracowac, potrafie radzic sobie w zyciu sama we wszystkim bez rodzicow czy znajomych, bez niczyjej pomoc, zaden facet nie jest mi do tego potrzebny ani tym bardziej do podejmowania przeze mnie decyzji, problemow, wiec do czego jeszcze moglby sie przydac? Powiem ci, ze zaden facet nic nigdy nie byl w stanie mi dac od siebie poza seksem. Niektorzy z was to tylko fizycznie sa silni , a juz emocjonalnie nie i reaguja gwaltownie, ja mam rownowage wewnetrzna, choc jestem fizycznie slaba to w zaden sposob nie ogranicza mi zycia To, ze macie takie zdanie o kobietach to wasza sprawa. Dla mnie mezczyzna jest swoja osoba mi po prostu zbedny (wykluczajac cielesnosc, seks) "Vgcdtsersgcg Jestescie naiwne." kto jest, to jego problem wystarczy sie nieangazowac

Gość sdsdsd
problemy z matka ?, jesli facet potrzebyn jest Ci tylko do seksu to dlaczego tak narzekasz na facetow, ze nie szanuja kobiet itd?

Gość problemy z matka ?
nie napisalam, ze jest mi potrzebny tylko do seksu, wolalabym, zeby jednak bylo cos wiecej z niego poza grzaniem mi lozka, ale jak do tej pory nie znalazlam takiego , ktory moglby mi cos soba zaoferowac poza klamstwami, bajerami, pretensjami, pouczaniem, stawianiem sie bezpodstawnym "nad" etc. traktujecie przedmiotowo kobiety dla samego seksu, dla cipy potraficie sie nawet troche natrudzic i o to sa uzasadnione pretensje.

Gość sdsdsd
problemy z matka ?, faceci chociaz czasem potrafia sie natrudzic dla cipy, a kobiety nawet dla penisa nie potrafia sie natrudzic juz nie mowie o czyms innym kobiety sa niesamowitymi leniami

Gość heh hmm
co za dylematy, sądzę żę wielu mężczyzn mogłoby się wypowiedzieć na ten temat co autorka tyle ze od drugiej strony kobiety nnie sa idealne tak jak i faceci. ja kochalam przez ponad 20 lat(do dzis zreszta kocham) faceta ktory poprostu ze mnie kpil swoim podejsciem do zwiazku odnalazl mnie wtedy moj obecny mezczyzna ktory dorosl do powaznego ZWIĄZKU i juz wnim pozostalismy raczej sie nic nie zmieni.... tamtego bede zawsze kochać bo był jedynym a ten jest poprostu molim oddanym męzczyzną ktory o mnie dba i mnie kocha ja jego zreszta tez...uczciwi sa tez na tym swiecie poprostu wg mnie kreca nas niegrzeczni chlopcy, wariaci ktorzy na dluzsza mete sa meczacy i z wieloma wadami...

Gość problemy z matka ?
sdsdsd kobiety maja sie trudzic dla seksu? przeciez nie musza tego robic, to wy na sile szukacie seksu i tylko seksu, kobiety czego innego, a seks jest czescia calosci a nie jedynia kwestia istotna, to nie faceci odmawiaja seksu kobietom osobiscie moglabym sie wysilic przy mezczyznie gdybym miala pewnosc jego "szczerosci", a tego nie ma nigdy, wiec nie warto

Gość sdsdsd
to malo wiedz jesli uwazasz ze faceci nie odamwiaja kobietom seksu, odmawiaja i to jest coraz czestsze zjawisko. poza tym seks jest dla kobiet znacznie przyjemniejszy a przy tym mniej meczacy niz dla facetow

Gość wwerttrewer
bidulki :D

Gość problemy z matka ?
w ogole nie ma co porownywac