Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmm...................

dziwna sytacja...

Polecane posty

zacznę od tego ze moi rodzice maja dwa domy, jeden w którym mieszkamy my, drugi dla lokatorów,,, no i wiadomo zmieniają sie co jakis czas... jednak od niedawna mamy nowego.. gdy go zobaczylam jakos tak dziwnie mi sie zrobilo... ja niesttey jestem po nieudanym związku, i caly czas sie lecze z niego.. wogole rzadko kto przyciaga moją uwagę.. no i raz musialam pojsc do niego cos mu zaniesc i znow to uczucie.. lekkie poddenerwowanie na jego widok.. nie wiem jak to okreslic.. hmm jest dośc przystojny.. wydaje sie mily...taki normalny facet.. dzis byl u mnie, przyszedl do mojej mamy.. zostal na kawe.. nie wiem co myslec... jakos mi tak miło jak go widzę... ';/

Gość Zatem w
czym problem?

no sama nie wiem.. z jednej strony chciałabym go poznac blizej.. z drugiej to on powinien zrobic pierwszy krok.. z tzreciej mysle sobie, "głupia przeciez i tak nic z tego nie bedzie"

Gość rybarak
"ja niesttey jestem po nieudanym związku, i caly czas sie lecze z niego" wylecz się z poprzedniego faceta, a później bierz się za następnego. Nikt nie chce być zastępczym lekarstwem.

jestem juz prawie rok po rozstaniu.. i nie chce wcale nigoo na zastępstwo.. tylko ulozyc sobie zycie na nowo w końcu...

Gość Hahahahahahahabuuu
Może zostaw u niego swoje majtki na podłodze przyjdziesz i powiesz że zapomniałaś zabrać? I ubierz spodniczkę taką mini bez majteczek i schyl się po nie. Ukażesz mu widok który go usidli;) moja dobra rada;) co Ty na to laska?