Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prymulllka

wspólne mieszkanie

Polecane posty

Gość prymulllka

po babci mamy mieszkanie w stolicy - mieszkanko małe, dzięki niemu jednocześnie możemy studiować - ja 22 i brat 25.[zapisane na naszą mamę] Przez 2 lata było super, teraz pogorszyły się pewne relacje. Dziewczyna brata rości sobie jakieś prawa do władania tym mieszkaniem. Usiłuje wprowadzić swoje rządy - zero przyjmowania gości [ ma pretensje jak mój chłopak czasami na weekend przyjedzie]. Zaczyna rozliczać mnie z korzystania z pralki, wody, prądu. Przez jakiś czas śmiałam się z tego, myślałam, że żartuje. Niestety, to nie żarty - ja też postawiłam warunek - do lutego ma się wynieść z tego lokum. Dwa lata mieszka w naszym mieszkaniu [rodzice płcaą wszystkie rachunki] a ta cholera jeszcze usiłuje dyktować warunki. Bratu kazałam się zastanowić, rodzice poprosili brata, aby wywindował te panią z naszego lokum. Ona się awanturuje i ani mysli coś zmienić., i mieszka...

z jakiej racji ona Cie rozlicza za wode, prad etc skoro rachunki placa rodzice i to mieszkanie TWOJEJ MAMY ?! Jakim prawem zabrania Ci przyjmowania chlopaka skoro sama siedzi U WAS, jako dziewczyna Twojego brata ?! Brat siedzi cicho? przeciez ja bym ja wysmiala...

Gość gfdpgoodpgaiog
Podziękujcie tej Pani, bo ma tupet. Zasady panujące w lokum ustalasz Ty i brat, a nie jego dziewuszki. Powiedz flądrze prosto w oczy, że ma tyle do gadania co wcale. Jak jeszcze nic nie płaci to w ogóle ja bym się wstydziła odezwać:/