Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AcAb

Żona

Polecane posty

Gość AcAb

Mam pytanie czy jeśli mielibyście możliwość wybrania za żonę obywatelek innej narodowości a polke to kogo byście wybrali?

Gość deeps
Czeszke, albo Ukrainke a najbardziej bym chciał Filipinke ;p

Narodowość miałaby być kryterium? To tak jakby zapytać: taką która ma 62 kg czy 65? ... Jaka to różnica.... Wybór chyba przez pryzmat uczuć najpierw... No chyba że kocha się dwie naraz. Ale ten wariant jak dotychczas był mi obcy

Gość AcAb
Chodzi mi o wygląd mentalność, charakter miłość jest poźniej zawsze

No to mówimy o nawiązaniu znajomości, poznaniu się. A nie o "żonie" ... Jeśli mówisz, że "miłość" jest później. To chyba "żona" też jest jednak później, nie?

Gość AcAb
Mam pytanie czy jeśli mielibyście możliwość wybrania na żonę obywatelek innej narodowości a polke to kogo byście wybrali? Przecież napisane jest wybranie na żone

Gość tak samo
Na żone bym chciał wenezuelke z wyglądu bo to najpiękniejsze kobiety na świecie o charakterze japonki bo one są wierne i uległe

Gość Tobiash
hahah nigdy więcej żadnej polki w dupie mam !!!!!!!!!!!!

Gość tak samo
Zdesperowana żona widze, że się wcinasz do tematu nie wiem po gówno skoro temat jest do facetów więc grzecznie ci mówie dowidzenia

Gość frypppjacs
Zdesperowana też szuka żony w końcu sam nik o tym świadczy

Gość sraka_praptaka_..
Papua Nowa Gwinea.

Gość Jannn 26
Ja bym nie chciał polki bo dużo wymagają a same od siebie mało dają także mam ja w dupie moi kumpel ma dziewczyne niemke i jest z nią szczęśliwy

Gość Były polak
Polki są słabe wiecznie nabzdyczone, zblazowane, nudne najśmieszniejszy jest tekst o tym, że są najpiękniejsze na świecie a tak naprawde są żadkie i przeciętne i jak ktoś wyżej napisał dużo wymagają a od siebie mało mogą dać i tyle na ten temat

Gość Żonka niepolaka
Macie gula bo nie możecie nas mieć nie jeden by chciał mieć polke tylko nie ma u nas szans polaczki są beznadziejne, szare, zakompleksione i nadają się tylko do zdradzania ich z gorącymi hiszpanami albo włochami hahaha

co do wypowiedzi pana pomaranczy, to moj facet powie wlasnie ze polki duzo daja.. zazwyczaj dobrze gotuja, dbaja o dom, a do tego charakterne kobiety, maja wymagania i nie daja sobie w kasze dmuchac, ale to uwazam akurat za plus - nie trzeba sie wstydzic za nasze kobiety ze daja soba pomiatac :)

Gość Były polak
Zdesperowana Domowa Żona ,, - nie trzeba sie wstydzic za nasze kobiety ze daja soba pomiatac" zwłaszcza turasą pakistańcą i innym ciapatym buhahah lubią dostać dobrze po pysku

Gość taki jest facet
Każda znudzi się tak szybko jak szybko pojawi się następna, która będzie ładniejsza, ciekawsza, i NOWA, i narodowość nie będzie miła znaczenia/

wiadomo ze slabe jednostki sa wszedzie :) mieszkam za granica i zadna moja kolezanka polka nie buja sie z zadnym ciapatym czy turasem. takie debilki to zdarzaja sie wszedzie na swiecie, ale daleko mi do owego towarzystwa :)

Gość Były polak
Nie koniecznie jeśli kobieta bedzie dbała o faceta nie bedzie z siebie robiła księżniczki napuszonej i wiecznie dumnej z siebie bo co to ja nie jestem a polki takie są że wyżej srają niż dupe mają to napewno nie bedzie taki facet szukał następnej

Gość filipusss
Szwedke, Norweżke, Czeszke, Brazylijke

Gość asdfsa
Ja byłem w Lwowie i chciałbym ukrainke piękne kobiety

Gość Pararararaar
Napewno nie polke bleeeee

Gość Zagraniczny
Ja mieszkam w norwegii i jakie tu są piękne kobiety ehhh ale trudno dostępne moia dziewczyna jest ze słowacji ale i tak ją kocham

Gość gryppiapodjsao
A ja niechce żadnej i w dupie mam je wszystkie