Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Jeśli widzieliście na czacie laskę która brała z uszu do ust

Polecane posty

Gość sraka_praptaka_..
a ja myślałem, ze to był alkoholiczny sen...

suchajcie tak mnie wkurviła jedna osoba, że pokonałąm niechec i postanowiłam zrobić przegląd czato zj­ebów

same zakazane ryje, roztyli faceci, starcy, kobiety (niektóre w dodatku ładne ;O :O ) jedyne co ciekawego widziałam to dwie małe dziewczynki z francji malujące kolorowanki bez majtek (dzieci nie powinny spac teraz?!) oraz facet zapinający czarnego psa w tyłek (pies wygladał na zawodolonego)

tzn nie przygladałam sie za długo tej scenie z psem bo nie chciałam wyjsc na zoofila po prostu poczulam sie jak na kafeterii :) a co do snów - ostatnio spałam koło 19-21 a wczesniej od 10-13 i miałam wtedy dziwaczne przykre sny :( :o

no dobra z psem nie na serio, bo nie widziałam go od przodu, tylko widzialam kolesia który cos ruch...kochał od tyłu..ale chyba nie była to kobieta :O

Gość sraka_praptaka_..
jedyne co ciekawego widziałam to dwie małe dziewczynki z francji malujące kolorowanki bez majtek (dzieci nie powinny spac teraz?!) mmmmmmmmmmmmmmmmm... oraz facet zapinający czarnego psa w tyłek (pies wygladał na zawodolonego) erotyka międzygatunkowa jest z mocy prawa ścigana...

ale jak takiego kogoś zgłosić? no ciapaki to raczej koni tam nie walą tylko siedzą kulturalnie i zarywają każdą laskę, kiedyś miałam okropnie zapity czerwony ryj, sama bym siebie nie chciała, a taki jeden ze mną pisał...nie wiem na co liczył :o na wize do upadającej Polski? :O

Dla nich każdy powiew północnej egzotyki(??) i wizy jest dobry:P:)

o mamo co to jest?! :O :O to po polsku?:D praptaku jak tam żona? nadal w kuchni? Carrie to Ty tak dwóch naraz?:D który przystojniejszy? :classic_cool:

a to jak młodszy łatwiejszy w obsłudze, przystojniejszy i grzeczniejszy to nie wiem co Cie kreci w tym drugim... jejku jak mi sie marzy chłopak posłuszny i wierny jak pies :(

To jeszcze lepiej. Dostaniesz kwiaty pewnie:classic_cool: Ale na serio, posłuszniejszego bym brała