Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kkkarola

jest mi zle potrzebuje wsparcia !!!!!!!!!!!

Polecane posty

jest mi smutno zle. nie moge miec dzieci.mam corke,ale pragne gromadki... rozklejam sie. A kocham Bardzo

Gość olga.w
głupia jesteś masz córką kochaj ją za całą gromadkę ,są kobity co marzą by miec jedno dziecko a nigdy nie będzie im to dane ,jak masz warunki to adoptuj i kochaj .

Gość uiyfi
gadasz tak jakby twoja córka nie istniała i sie dla ciebie nie liczyła, byś się wstydziła kobieto. zamiast cieszyć się że masz córkę to ty o niej zapominasz bo chciałabyś mieć INNE dzieci niż ją. co z ciebie za matka??

Gość miejscowy blokers2
no wlasnie tepa dzido. inni nie moga miec dzieci wcale i to jest tragedia

Gość Jestem mamą:)
Skoro masz jedno to dlaczego nie mozesz miec więcej? Miałas jakis zabieg czy co?

Ludzie! Litości. Myślicie, że jak sie ma jedo dziecko a chciało sie mieć troje a nie można to jie ma traumy i jie jest przykro? Czy przez to, że ktoś wcale nie może mieć dzieci autorka nie ma prawa być smutna? Co wy z drewna jesteście? Serca nie macie, żeby tak na nią naskakiwać? Idąc tym tropem to nikt nie ma prawa narzekać bo np w Afruce co chwilę jakieś dziecko umiera i to jaka jest tragedia. Opanujcie sie! Autorko, bardzo mi przykro, ale skoro chciałaś mieć dużą rodzinę to rzeczywiście adopcja mogłaby być rozwiązaniem. Myślałaś o tym? Tyle dzieci nie ma domów a Ty mogłabyś im takowy zapewnić. A zciekawości, czemu nie możesz mieć więcej dzieci?

Gość jestes zwykłą egoistką
która myśli wyłącznie o sobie. pomyślałaś choć raz o córce?

Gość miejscowy blokers2
tylko ze w afryce jak umiera dziecko to nie jest tragedia tylko radocha dla rodzicow bo kolejne wlasnie w drodze. nie o wszystkim ci powiedza w national geographic czasem trzeba tam spedzic kilka miesiecy

Czy wy przeczytaliście temat w ogóle? Autorka prosi o wsparcie a nie o lincz więc jak nie macie nic miłego do powiedzenia to się nie wypowiadajcie. Co to jest w ogóle za tekst, że jest egoistką. Bo chce mieć więcej dzieci? To każda matka planująca kolejną ciąże jest egoistką bo już jedno dziecko jej nie wystrcza? I co? Bo jakieś inne kobiety nie mogą zajść w ciąże w ogóle a jej się w jedną udało to teraz nie ma prawa być nieszczęśliwa, że nie może powiększyć rodziny? Jesteście śmieszni

Gość jestes zwykłą egoistką
tak jest egoistką, a ty co jej adwokat? odepchnęła dziecko na bok bo dla niej wazniejsze są inne dzieci, psycholka a nie matka

Gość georginiaaa
a wy jestescie wredne babska - od razu wyzwiska leca w stylu tepa dzida :-O rozumiesz chociaz co ono znaczy? autorko, na 100% nie mozesz miec wiecej dzieci??? lekarze czasami sie mylą. a jesli faktycznie tak jest, to adopcja jest dobrym rozwiazaniem. ja mam 3 dzieci i chcialabym jeszcze jedno przynajmniej (zaraz mnie zwolennicy jedynactwa zjedza :-D), ale rodzic juz nie bede. Wlasnie moze pomyslimy o adopcji za jakis czas :-)