Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bef5byer

tez czujecie sie samotni?

Polecane posty

Gość krew z nosa pod górkę
Nie, w domu nie mam wampira e. W domu mam 2 baby, których mam serdecznie dosyć, tak, że marzę żeby się od nich w końcu wyprowadzić, bo doprowadzają mnie to szewskiej pasji;) Tylko z tego powodu, że nie widzę sensu w podejmowaniu jakichkolwiek działań wszystko stoi w miejscu od miesięcy, a ja myślę sobie, że fajnie byłoby zasnąć i się nie obudzić. Taki prezent od losu:)

Gość aburabi bucu
az tak nie musisz sie wysilac :O chyba ze tam siegniesz gdzie sie nie da :D byles i bedziesz obrzydliwy :classic_cool: buc :)

Gość alkohohlik
Smutne. A powiesz ile masz wiosen?

aburabi bucu -> a ja i tak Cię lubię, wiesz, że od nienawiści do miłości to tylko malutki kroczek :D

Z oporami ale powiem. Czuje się stara dupa:( 25 wiosen:(

Gość alkohohlik
E to ja mam prawie 31

Gość aburabi bucu
i do tego skromny maly kroczek w moja strone a dostaniesz wielkiego kopa w kroczek :)

Młoda? A czuję się staro i nie fajnie. Mam poczucie, że mieszkam z matką i siostrą, a powinnam już dawno przynajmniej sama. Ale nie chce mi się nic ruszyć. Uciekam w słuchanie muzyki, grę komp. albo kafeterię;)

Gość wadliwa12
czemu czujesz się samotna? Patrz ilu tu masz przyjaciół i wrogów haha tak jak z miłości do nienawiści Moze znajdziesz tu przyjaciół i męża-)) bądź żonę hehe

Gość wadliwa12
ale coś w tym jest Ja też bym jeszcze poszalała, poimprezowała itp ale moi wszyscy znajomi się starzeja, tu jakieś śluby, dzieci, zaszywanie się ehhh szkoda gadac, gdzie ci ludzie?? chyba muszę szukac nowych znajomych, ale w tym wieku to nie takie proste hehe

Gość aburabi bucu
znajdz sobie zajecie albo kobiete :) samotnosc ci nie sluzy dobranoc

aburabi bucu -> dobra rada zawsze w cenie :D, kolorowych i do następnego!

Gość alkohohlik
Też mieszkam ze starymi ale dom jest tak duży że mogę nawet sobie sam gotować. Tylko z wygody mieszkam z nimi. Też mam czasami myśli że powinienem mieszkać osobno. Ale koszty i gotowanie sobie mnie powstrzymuje. Oczywiście w domu płacę za siebie. Ale wynajem mieszkania np. w Dębicy tj. z 800 zł z opłatami. Wiec szkoda.

Niedawno przeszłam Titan Questa, teraz gram w Skyrima. Jestem w innym świecie na długie godziny. Ale nie mam z grania takich doznań jak ze słuchania muzyki. Mam na myśli emocje.

Gość alkohohlik
A co lubisz słuchać?

napisz na spacedog1@interia.pl dam Ci login i hasło do tery, wszystko po koreańsku co jest jakąś wadą, ale warto spróbować jak lubisz MMO, tylko klient ma prawie 25GB, tu przesadzili...

U mnie mieszkanie 80m, ale ciężko mi bardzo mieszkać z tymi 2, bo jestem pedantem, a tu taki syf i ruina, że byś się za głowę złapał:( Dobija mnie to bardzo. Ciągle o coś proszę, nikt mnie nie słucha. Po prostu zaczynam dawać coraz mniej od siebie. Jak ja coś ugotuję czy upiekę, to je zapraszam mają smaczny posiłek, a jak one coś ugotują, to wołają mnie dopiero jak już sobie nałożą. Czuję się wtedy jak pies:/

dzięki aburabi, ale nie orientuję się za bardzo co to jest. Planuję przejść Skyrima i zacząć czytać jakieś książki,coś bardziej rozwojowego niż gry;)

TakaMAŁA, jak to jest, że na każdym zdjęciu wychodzisz inaczej? :P

Co lubię słuchać? Bardzo różne rzeczy. Ostatnio zasypiam z symfoniami Szostakowicza;) Pewnie nie Twoja bajka. Ale lubię różne gatunki, tylko nie lubię czegoś przeciętnego. Z tym wspomnianym Szostakowiczem się nie nudzę;)

Gość alkohohlik
No tak. Pod tym kątem najlepiej byłoby mieszkać samemu. Obecnie jestem na etapie zbierania na działkę pod budowę. Stwierdziłem że lepiej spróbować małymi kroczkami niż od razu się zrazić że nie dam rady. Mam znajomych którzy mniej zarabiają a powoli coś tam sobie budują.

no jakby to powiedzieć, bardzo słuszne podejście :) polecam Stasiuka "Jadąc do Babadag", czyta sie prawie jednym tchem, nie tak jak Showa, ale fajna lektura, chociaż czasami fajnie sobie zrobic przerwę na jakies questy :D :D

Gość Czarnuszka...
Chyba każdy na tym forum