Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANNAXSXN

FACET MI WYRZUCIŁ ZE NIE POTRAFIĘ GOTOWAC!!!

Polecane posty

Gość ANNAXSXN

jestem w związku od 3 lat od 2 mieszkamy razem,to moj drugi związek we wczesniejszym byłam 8 lat,wiec moj staz gotowania jest całkiem niezły,długo gotuje i lubie to ,moj ex nigdy nie narzekał,niegdy nie było problemu,natomiast z obecnym jest problem tak duży ze zastanawiam się czy go nie rzucic!!!! kilka dni temu wyrzucił mi (po 2 latach razem) ze nie potrafię gotowac!!! ze wszystko robię niby rozgotowane,sosy za rzdkie i wogole mu i nie pasi bo mało ostre(jestem po usunięciu woreczka zolciowego i nie moge sama zbyt ostro jesc -lecz on przecież zawsze moze jedzenie doprawic) uslszałam ze jego ex o wiele lepiej gotuje mimo ze gotowała mu raz na pol roku to do dzis to wspomina,ja mimo ze robie to regularnie -jest to fe!!! nie wiem ale dla mnie to problem urazil mnie bardzo!!! po huj się staram??? czy ktoras uslyszała równiez taki tekst???

nie,nie slyszalam ale moze dlatego,ze raz w miesiacu cos ugotuje niezbyt skomplikowanego:P zawsze moze wrocic do ex jezeli tak mu jej kuchnia smakowala:P

Gość to frajer, niech sam pichci
Cóż, to niech on przejmie gotowanie, jak taki mundry. ;)

Gość ANNAXSXN
tez mu wyrzuciłam ex niech wraca i po co mam się wysilać??? wczoraj dostał grypy zołądkowej i twierdzi ze to z hambrgera z macka bo to moja wina nie chodził by po mackach gdybym tak hujowo nie gotowała!!!!!

Gość maszzzzz
maszzzz po prostu jakiegos ciula w domu niech ciuuuul sam gotuje!!!

Gość 997 simian raticus 666
jedzcie swój stolec! SMACZNEGO!

Gość fikw.agh.ai
dlatego tak wspomina obiady ex bo mu gotowała raz na pół roku!!!!! Jak ty zaczniesz gotować od święta też to doceni!!! THINK...

Gość uuu jaki przykry cymbał
No cóż, facet Cię nie szanuje i tego co dla niego robisz. Szkoda, że 3 lata trwało, zanim dał się pokazać jaki jest naprawdę. Chyba już nie chcesz dla niego gotować?

Gość ANNAXSXN
przeciez gdy chcial byc ze mna to dlatego ze dobrze jak twierdzil obciagam. o gotowaniu nie wspomi8nal

nigdy nie będzie tak że każdemu dogodzisz. jak mu nie pasuje niech sobie sam gotuje

Gość hfhfjfjhn
niech sobie sam gotuje wg własnego gustu. kolejna laska, która skacze koło "Księcia"- gotuje, sprząta, pierze gacie, a później zdziwienie, że traktuje ją jak posługaczkę. No i doprawić do swojego gustu jak potrawa jest juz na stole to sobie można.. Czosnku, papryki jalapeno i bardziej wyrafinowanych przypraw niż Maggi nie dodasz. Bardzo możliwe, że jesteś marna kucharką- bo wiekszość bab, to tylko kotleta z ziemniakami potrafi zaserwować, ale nie ma przymusu korzystania z twojej kuchni- rozwydrzyłas chłopa- to masz

Gość fhgdgt
hamburgery z macką są zdrowe, to owoce morza przecie!

Gość ANNAXSXN
podszywaczom dziękuje za wypowiedzi! postanowiłam ze już nie gotuje szkoda moich wypocin ,jak co ugotuje coś dla siebie i tyle a pan niech się stołuje po restauracjach!!!!!!!! przykre jest tylko to ze człowiek się stara,nieraz pytałam co zje, a tu taka podzięka,przykre po prostu i boli:(((

On eks docenia właśnie dlatego że rzadko gotowała i za każdym razem święto było. A to że Ty codziennie gotujesz to dla niego codzienność i już mu się należy i może pogrymasić :o Nie przejmuj się tym, gotuj TYLKO dla siebie teraz przez jakiś czas, i powiedz że skoro mu Twoja kuchnia nie odpowiada niech się stołuje gdzie indziej.

po takim tekscie mój jadłby kanapki na wszystkie posiłki robione własnorecznie

Gość ANNAXSXN
darekthebest---po prostu nie wypowiadaj się w durnych tematach bo inaczej to świadczy niestety o twojej marnej inteligencji;/ gotowac mu nie beda,ugotuje cos dla mnie i tyle ,specjalnie na niego przestawiłam kuchnię bo on jadał inaczej i faktycznie to prawda rozwydrzył się i tyle, gotowałam wczesniej do ex i był zadowolony nigdy nie usłyszałam podobnego tekstu ,a tym bardziej takego ze ex robiła coś lepiej;/

Gość mylitllepony^^
gotuj tylko dla siebie ja bedziwe chciał to powiedz ze takie zjebane to sama zjesz , niech samgotuje albo wraca do ex

@ ANNAXSXN i z czym Ty dziewczyno masz problem? Twierdzi, że nie potrafisz gotować, to niech sam wskakuje w fartuszek, droga wolna, rządy w kuchni jemu oddasz. On może będzie miał smaczniej, może nie, raczej nie, heh, ale Ty będziesz miała święty pokój - laski bez!

Gość ratatujjjjjj
dokładnie -od dzis zero gotowania,zero obiadków!!!! po huj masz się męczyć ,a tak to odpoczniesz!!! zakład ze po miesiącu zacznie skamleć ze nie ma obiadku?????