Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

factorygirl

czy podbija do was określony typ facetów?

Polecane posty

Gość Ram pam pam
A może złap go za rękę ciekawe co się stanie

nie hę, tylko rozumiem ze skądś tą definicję przyjazni opierającej się na wykorzystywaniu drugiej strony do podnoszenia samooceny w chwilach kryzysowych musieliscie wziąć. Chyba, ze to czyste teoretyzowanie. Dlaczego miałabym?

"ozumiem ze skądś tą definicję przyjazni opierającej się na wykorzystywaniu drugiej strony do podnoszenia samooceny w chwilach kryzysowych musieliscie wziąć." Sama przyznałaś, że tak jest w 99% wypadków. Za stary jestem na takie zabawy więc nie mam ochoty na żadne przyjaźnie bo to i tak strata czasu. Mojego.

Gość Ram pam pam
Wtedy by się okazało czy to przyjaźń czy wreszcie on by zaczął dzialąć i by np przyparł Cie do muru i zaczął całować

Gość taki jeden facet27
ciekawe czy tak chętnie byś się spotykała z tym przyjacielem jakby Ci on opowiadał jak się kocha ze swoją dziewczyną i prosił by Cie o rady jako kobiety ..bo chce zrobić swojej lasce niespodziankę w łóżku : ).....Co do panów wypowiadających się w tym temacie to jak macie przyjaciółki to róbcie oko za oko ...z tym że często takie "przyjacółki " wymiękają jak same mają słuchać naszych opowieści o innych laskach i wtedy albo same się biorą za nas ,albo kontakt się urywa TADAM

Gość Ram pam pam
Jesteśmy porządni i nie kłamiemy

ram pam pam, pewnie tak, ale my juz sobie wyjasnilismy szczerze tą sprawę. taki jeden facet27, nie wiem czemu zakładasz, ze ja mu takie rzeczy mówię? o takich sprawach gadach z przedstawicielkami mojej płci, choc gdyby chciał rady na pewno by ją otrzymał ;D

Gość facecadasa
factory, ty jestes kobieta czy facetem? bo trudno dojsc po twoich wpisach hehe

Gość facecadasa
taki jeden facet27, nie wiem czemu zakładasz, ze ja mu takie rzeczy mówię? o takich sprawach gadach z przedstawicielkami mojej płci, choc gdyby chciał rady na pewno by ją otrzymał ;D ten wpis sugeruje ze jestes facetem hehe

bo o takich sprawach gadam z kolezankami, nie zaczynam nigdy tematu z kumplami natomiast gdyby to on zaczał i chciał rady to no problem.

Gość facecadasa
factory, tak w ogole to czym sie interesujesz, zaciekawilas mnie soba

w zasadzie to niczym szczególnym, muzyka, sport, psychologia i zgłębianie tematów na forum kafeterii :D

Gość Ram pam pam
Co sądzisz o Stochu ? Ja uważam że drugi Małysz to nie będzie ale jeszcze pokaże swoją wartość i będziemy mieli z niego pociechę. Ja nie myślałem że jak Małysz odejdzie to będziemy mieli zawodnika w "10"

szczerze mówiąc przestałam oglądać skoki z takim zainteresowaniem jak kiedyś, pewnie własnie dlatego, ze bez Adama to nie to samo.No i studia mi nie pozwalają :(Chociaz myslę, podobnie jak Ty, ze gdyby miał być zawodnikiem na miarę Małysza to juz by byl.

Gość Ram pam pam
Ale ale ale ... nie można go tak szybko skreślać. Jest nierówny i na pewno nie zdobędzie tyle co Malysz ale np takie Mistrzostwa świata czy Olimpiada to tez sa dwa skoki. I kto wie może coś zdobędzie. Ja też już tak bardzo nie przezywam tych skoków. Ja Malysz skakał to zachowywałem się jak jakiś wariat.

Gość a to dobrree
''Absolutne zero empatii dla drugiej osoby - zostań moim kolegą: wycisnę cię jak szmatę ze wszystkiego co możesz dla mnie zrobić i wyrzucę. Jacyś chętni? Oferta last minute, panowie.'' haha odezwał sie ten co ma najwięcej empatii :D zwłaszcza do samotnych matek lub nazywając ''resztkami'' kobiety które były w związku :D

Gość tylewtemacie
haha odezwał sie ten co ma najwięcej empatii zwłaszcza do samotnych matek lub nazywając ''resztkami'' kobiety które były w związku resztki to są rozwódki z dziecmi oraz laski po kilku związkach oraz przygodach

Gość a to dobrree
tiaa nawet już żelkową zdążył nazwał ''resztką'' :D a przypominam że żelek jest po jednym związku