Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cewnik do inseminacji

cewnik do inseminacji

Polecane posty

hej może któras z Was wie czy można kupić w aptece cewnik do wprowadzenia plemników do szyjki macicy....

Gość @#
a po co tobie cewnik?

moj m jest niepełnosprawny i mamy problem z zajsciem...

Gość te mądraloooooooo
ZE CO?????????????????

Gość te mądraloooooooo
no a po co ci cewnik??????:O przeciez ty sie zajmuje ginekolog i tam maja wszystko na miejscu

ale my mamy specjalne urzadzenie w domu do tego...tylko mamy problem z wprowadzeniem nasienia..i taki cewnik by nam się przeydał....

Gość te mądraloooooooo
hmmm mylisz pojecia inseminacja jest wtedy gdy para ma problemy z plodnoscia a wy chyba takowych nie macie bo taki zabieg przeprowadza sie w gabinecie i inaczej wylgada wiec nie myl pojec:/

nic nie myle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!wiem co jest co....poprostu potrzebujemy taki cewnik zeby wprowadzic nasienie do macicy!!a do tego służy własnie taki cewnik..i chcem wiedziec czy go dostane w aptece..

Gość tu nie ma wrózekkkkkkkkkkkkkkk
cewnik do inseminacji to sie zapytaj w aptece a nie tu:O pozatym jak ktos napisal to nie jest inseminacja w takim wypadku!!!!!!! bredzisz jak potrzepana:O zapolodnic cie nieu mie:D

Gość tu nie ma wrózekkkkkkkkkkkkkkk
zapłodnic cie nie umie :D

Ale wy jesteście głupie...!!! Widać że nie wiecie co to facet niepełnosprawny i o co chodzi...!!! I dla waszej wiadomości są takie cewniki...!!! No a tak wogóle to prawda że to forum zeszło na psy bo coraz głupsze i chamskie laski tu pisz...!!! Jesteście desperatkami które są bez facetów...-żal was i waszej inteligencji

no tak w sumie mój se nie umie konia zwalic :O

sama jesteś debilką ..., kretynką ...i dupodajką... !!! cwelówa z ciebie i weź się odpieprz skoro nie wiesz o co chodzi...!!! morda w kubeł wariatko...

ciekawe która kretynka napisała nt tego walenia konia... !!! widać że nie wiecie co to osoba na wózku z brakiem czucia poniżej pasa... !!! Kurwami jesteście...

Gość a ty jestessssssssssss
pizda:D

Gość 3Magda_3
Cześć Wiem, że post pisałaś prawie rok temu. Czy udało Ci się znaleźć ten cewnik ? Mam podobny problem jak Ty, taki sam przypadek :) i też szukam takiego cewnika do wprowadzenia nasienia.

Gość gość
Po wypowiedziach widać, jaki Polska to ciemnogród. Pewnie, że podobny cewnik ma ginekolog w gabinecie. Tylko po co płacić co miesiąc 700 zł za kolejną próbę inseminacji, gdy można zrobić to w domu? Rzadko kiedy udaje za pierwszym razem. Ostatnio sama zgłębiałam temat i wyszło mi, że taki cewnik przypomina urządzenie do irygacji pochwy. Można pójść tym tropem i odpowiednio go zmodyfikować. Znalazłam też informację, że jakaś skandynawska firma Cryos sprzedaje całe zestawy. Ciekawi mnie, czy Wam się udało :)