Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kópa

Ile razy w tygodniu można jesć zupki chińskie?

Polecane posty

Gość kópa

Tak, żeby nie zaszkodziły zdrowiu?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość lekkie pioro
wcale!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość dopoki zoladka, watroby i
trzustki szlag nie trafi🖐️

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kópa
1 raz na miesiac?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość krok za krokiem
napewno jak zjesz dwa razy w tygodniu nic sie nie stanie..

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
napewno to nie wiadomo, bo nie sądzę, żeby to był jedyny faktor wpływający na zdrowie autorki i żeby istniały miarodajne badania na ten temat ogólnie syfu jadac nie nalezy, bo i po co?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość alkohohlik
To tak jakby się pytać ile razy w tygodniu można się upić.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość schudłaś?????????????????
a nie lepiej kupowa mrożone warza i na wrzątek doprawic i po 20 min pycha zupa ???

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość członek wysunięty na czoło
dopuki w ciemnym domu nie będziesz musiała światła włączać ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość lkjhgfds
ja jadlam codziennie przez 3 miesiace na obiad bo nie mialam czasu gotowac i przytylam 15 kg w jakis dziwny sposob tak ze naprawde ciezko mi bylo to zrzucic. metabolizm zwariował od tego go.wna. nie polecam nikomu. watroba sie bardzo niszczy. to sama chemia i sól.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
od zupek chinskich przytylas?? oo to musze zaczac je jesc ale codziennie nie dam raady bo po tygodniu mi sie znudza...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość członek wysunięty na czoło
do wyżej a nie lepiej 'świeże', wiem mrożonka jest prawie bezstratna, ale po co kupować? sam sobie je robię z sezonowych, w sprzedaży drogo za nie liczą. ale racja, zupka chińska spod radomia to tylko woda i makaron. zrobić samemu to nie jest 5min jak przy nich a 20 przy szybkich (np krupnik, 'chlebak' moja nazwa, zalewajka) samemu gotowanych.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×