Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kandydat na męża

Jakie wymagania trzeba spełnić aby posiąść żonę? Tylko szczerze

Polecane posty

Gość kandydat na męża

Proszę o wypowiedzi przyszłe jak i obecne czy też byłe żony

Preferowany al' w nazwisku i któreś z imion musi być Mohammed albo Abdul. Kilka wielbłądów, 2-4 namioty w zależności ile żon chcesz mieć, w wersji niepustynnej ta sama ilość willi i samochody dobrej marki, najnowszy mercedes to minimum przeznaczone do wożenia służby.

Gość Smutniasty facet
Kochać, dbać, szanować - to się da zrobić z powodzeniem, ale jak ktoś nie umie zagadać to co wtedy?

Gość antypudzian
trzeba mieć odpowiednio długie przyrodzenie

Gość ja86sia
Moorland ciekawe masz wymagania ;) autorze, żony się nie "posiada", poza tym nie ma określonych "wymagań", ludzie albo się zakochują, dobrze im razem i są ze sobą a po czasie biorą ślub, albo nie...

Panie Kandydacie na meza ile masz lat? Bo to zalezy w jakim przedziale wiekowym ludzie sie szukaja , tak mysle .

no chyba sa jakies wymagania :-D jak bede po 33, to bede tylko myslala :slepy , kulawy , o jednym oku , byleby w tym roku :-P

ja86sia - Autor wyraźnie pytał o co co zrobić, żeby zostać posiadaczem żony, więc mu wymieniłam :P Ja tam wolę mieć układ partnerski, nie umowę o wynajem czasowy aż do znudzenia :P

Gość ja86sia
Moorland właściwie masz rację - z tym co mu wymieniłaś łatwo sobie jakąś zakupi :) nawet nie jedną :)

Gość glhewr. h/k
ze mną się możesz ożenić

Gość samotna laseczka
Kobiety chcą być szanowane , pieszczone , czuć się bezpiecznie przy facecie, chcą żeby dbał , nie pił , nie był agresywny,kochał , był wierny itp ...

Gość Senio
co to znaczy dbać o kobietę niech ktoś mnie oświeci?

Gość gość
znalezc chetna kupic pierscionek miec hajs na wesele w zasadzie to tyle

Gość gość
dziś zdac o kobiete: ****** ja na tyle zeby doszla min [oczekiwana liczba orgazmow - 1] zgodnie z waszym statusem spolecznym zapewnic jej ubrania i torebki takie zeby kwoki z towarzystwa nie wysmialy (w sensie nie moze wygladac jak lamus). jak jestes z klasy sredniej to zwyczajne eleganckie lub designers, jak elity to wiadomo ze tylko haute couture dbac o to zeby sie jej nie nudzilo, zeby mogla sie jakos realizowac jako czlowiek no i najwazniejsze byc jej przyjacielem, dbac o to zeby nie czula sie samotna i pomagac jej rozwiazywac problemy

Gość gość
Jedno wymaganie trzeba spełnić: ożenić się. ........wszystko posiadane przed ślubem to nie żona