Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fenia19

dlaczego brzydkie i otyłe osoby sa dyskryminowane przez społeczenstwo?

Polecane posty

Gość fenia19

sama jestem troche przy kosci no i nie jestem zbyt piękna... Wiem ze ludzie mnie dlatego skreślaja... Wy tez tak macie?

Gość ptasiek nastroszony
czy brak reakcji penisa na takowe Niewiasty to tez dyskryminacja?

Gość fenia19
poniekąd tez... Ale nie o to chodzi

Gość ptasiek nastroszony
to moze UE wyda penisom dyrektywy o niedyskryminowaniu otylych Niewiast.

Gość mercedesa
Piękno można wydobyć poprzez ładny ubiór delikatny makijaż i taktowne zachowanie nie prawdą jest że brzydcy i otyli są dyskryminowani mylisz się, widze dziewczyny które są zaniedbane tłuste,źle ubrane,źle uczesane wulgarne,a przy sobie mają mega fajnych facetów którzy skakają jak pieski przy nich

fenia, to nie jest jakiś koncert życzeń ani pochód lewicy o równouprawnienie. my faceci jestesmy wzrokowcami. i jeżeli kobieta nam się fizycznie nie podoba po prostu nas do niej nie ciągnie. no i już szkoda ze brak erekcji jest dyskryminacją. niedobry facet, dystryminuje kobietę że go nie kręci i efekcji przy niej nie ma

Gość popoludniowa pustka
Skupianie sie na wygladzie jest prozne i puste a dyskryminowanie osob otylych i brzydkich jest podle i nie mam pojecia czemu tak jest. W cywilizowanych krajach taka dyskryminacja jest karalna.

Gość 34433
ile wazysz ile masz wzrostu

Gość 34433
twarzy swojej nie zmienisz , ale schudnąc możesz . Wiec to nie jest tak ze nie mamy zupelnie wplywu na nasz wygląd .

Gość Czasteczko
haha ptasiek 😍

Gość desca 26
wiesz, ja nie skreślam bo mam siostrę i koleżankę z nadwagą ok. 20kg ale jakoś żal mi tych osób, mam wrażenie, że się zaniedbały i tyle, niestety presja jest ciągle na szczupłe ciało bo to ładne i częściej zdrowe (noja siostra ma mega problemy z wątrobą itp.)

Gość Fancy Viena
Carrie będzie wiedzieć :D

Gość pani menedżerka:)
przyznaję, dyskryminuję takie osoby w rekrutacji

"Skupianie sie na wygladzie jest prozne i puste a dyskryminowanie osob otylych i brzydkich jest podle i nie mam pojecia czemu tak jest. W cywilizowanych krajach taka dyskryminacja jest karalna." bo tzw cywilozowane kraje to kraje którym odjebało na punkcie tolerancji i równouprawnienia i poprawności politycznej. o jakiej dyskryminacji piszesz? o tym że faceci się tobą nie interesują? a co, ustawowo każdy facet będzie miał obowiązek zainteresować się nieatrakcyjną kobietą pod groźbą więzienia? a zwykli ludzie też lepiej postrzegają osoby atrakcyjne ponieważ podświadomie przypisuje im się lepsze cechy i to jest fakt dowiedziony naukowo. tak działa ludzka psychika. i żadne specjalne ustawy tego nie przeskoczą

Gość wetter
Dlaczego myslisz ze jestes dyskryminowana? Czy masz jakis doswiadczenia z tym zwiazane?

Gość a co mi tam walnę prawdę
Guzik prawda ! Nie są dyskryminowani. Ja jestem okrąglasem i hmmmmm, daleko mi do miss A jednak ... Mam przekochanego męża, sporo znajomych, kilku serdecznych przyjaciół. Nie będzie to przechwałką, jeżeli napiszę, że ludzie na serio mnie lubią. Bo jestem wesołą, spełnioną kobietą, pełną pomysłów i bez zawiści do bliźnich w sercu. A czy waga jest taka ważna ? No jest ważna - oczywiście, ale dla mojego zdrowia ! Trzeba pokochać siebie, by umieć kochać innych :)

Gość timoszenka
w usa grubasy tez są dyskryminowane, w uk też, wiem bo mieszkałam i widziałam, jak takie osoby są traktowane w sklepach czy biurach

Gość miggies d
ja jestem szczupła, mam 173 cm wzrostu, ważę około 57 kg, i mimo ślicznej buzi nie mogę znaleźć pracy od dwóch lat , te panny co są grube i brzydkie mają pracę za dupę i u nas takiej dyskryminacji nie ma.

Gość ptasiek nastroszony
widać natrafiłaś na szefów co z nieeuropejską przyjemnością zatrudniają

Gość DruidMorales
HOLA HOLA W Takim razie powinienem pozwać do sądu Dżoanę Krupę bo ona nie chce ze mną chodzić i to jest dyskryminacja! Z takim myśleniem daleko nie zajedziecie, bo to broń obosieczna. Skoro gruba baba zarzuca facetom dyskryminację, bo oni z nią nie chcą to równie dobrze faceci mogą zarzucić dyskryminację pięknym dziewczynom. To wszystko do niczego nie prowadzi! Trzeba włożyć wysiłek w wygląd, a nie walić smuty na forum. Kobiety mają łatwiej! Wystarczy, że są szczupłe a już mają wzięcie. Facet natomiast musi nie tylko wyrzeźbić mięśnie, ale i zarabiać kasę, aby miał na zachcianki swojej kobiety .. to jets dopiero dyskryminacja!

popieram Moralesa, z tym że facet który zarabia kase na zachcianki kobiety to nie facet tylko jeleń, a raczej dojna krowa. Obie strony powinny zbać o wygląd. A nie pretensje do innych że się innym nie podobamy i że dostrzegają nasze wady. Faceci dyskryminują? a jak ja przytyję do 130kg, i będę nosił powyciągany dres to tez mogę pozywać mega niunie bo nie chcą się ze mną umawiać?

Niektórym się wydaje że każda niepochlebna opinia na ich temat to dyskryminacja. jak mi się kobieta nie podoba to mi się nie podoba i nie zamierzam się do niej zmuszać bo komuś się ubzdurało że to dyskryminacja.

Gość gingiffia
up