Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalcia24

szukam pomocy w znalezieniu siły do odchudzania

Polecane posty

Gość natalcia24

Szukam pomocy w znalezieniu motywacji i siły do stracenia kilogramów. Jak sie do tego zabrac.

Gość Kasee
wszystko zaczyna sie w głowie, sama musisz być przekonana że tego chcesz ze względu na...wygląd, zdrowie, sama musisz znaleźć tę motywację, ona jest niezbędna bo odchudzanie (skuteczne) to sporo pracy i zmiana dotychczasowego życia, powodzenia ps. moja motywacja była prosta: przytyłam, mam wałki, już tak nie chcę=schudłam, cel zrealizowany i utrzymany:)

Gość natalcia24
wiem że wszystko zaczyna sie w głowie. Moim problemem jest brak silnej woli. Wiem że mam ogromny problem i strasznie żle sie z tym czuje ale brakuje mi tez wiary ze mi sie uda.

Gość natalcia24
Kasee a mozesz mo powiedziec jak sie odchudzałaś?

Gość natalcia24
Waze strasznie duzo dla mnie to juz jest kalectwo tak sie własnie czuje jak kaleka. Waze 88 kg przy wzroście 166 ale moja historia jest długa

Gość obbserrvatoree____forumeee
a masz juz nadcisnienie?

Gość Kasee
myślę, że dość zdrowo, żadnej znanej diety, na początku (3 tygodnie) dość rygorystycznie, odrzuciłam białe pieczywo, wszelkie cukry, słodycze, jadłam dużo warzyw, owoców, pieczywo i makaron pełnoziarnisty, bardzo małe porcje ale 5 razy dziennie (z czego np. jeden posiłek to np. jabłko lub 2 świeże marchewki), zupy gotowane na warzywach, bez tłuszczu zwierzęcego, najmniej kaloryczne w pierwszym okresie czyli z kapusty, ogórków kiszonych, szczawiu...jogurt naturalny+musli, zamiast śmietany też jogurt, przeglądałam tabele kalorii i szukałam produktów, które lubię lub mogę polubić a które mają mało kalorii i tak układałam posiłki do tego ćwiczenia, na początku godzina dziennie w domu, do muzyki:) teraz jem trochę więcej, pozwalam sobie na słodycz, ciasto, ser żółty ale mam obsesje ważenia i robię to co dzień, wagę utrzymuję taką jaką chciałam, powodzenia

Gość też schudnięta 26
z mięsa jedynie pierś kurczaka lub mielone z indyka (dobrej jakości, mają najmniej tłuszczu), żadnego czerwonego! ryż, makaron brązowy, na przegryzki jak chciało mi sie słodkiego: ciastko otrębowe/pełnoziarniste lub owoc (jabłko, kiwi) lub suszona żurawina (taka na wage jest najlepsza), często jadłam taką oto sałatę (do dziś ją jem): sałata jaką lubisz (zwykła, lodowa)+pomidor+pomarańcza bez skórek segmenty+sos (3łyżki oleju + 1 łyżka miodu + 1 łyżka octu balsamicznego + 1 łyżeczka musztardy), składniki sosu mieszasz w małym zakręconym słoiczku i dodajesz do sałaty, można na obiad dodać do tego trochę ugrilowanej piersi z kurczaka, pychota

Gość natalcia24
dziekuje za podpowiedzi ja tez stosowałam juz kilka diet i boje sie ze to co jest teraz czyli 88 kg to efek jojo.

Gość fellka doratoo
a dlaczego chcesz schudnąć?

Gość fix fix 000
masz rozstępy na ciele od tych zmian wagi?

najlepszą motywacją jest lustro. koło lustra przyklej sobie zdjęcie idealnej dla ciebie sylwetki i patrz na swoje odbicie. to dostateczna motywacja

Gość natalcia24
chce schudnąć, bo bardzo żle sie czuje w swojej skórze, nie moge znieśc tego ze tak szybko sie mecze a przedewszystkim chce bo jak patrze na siebie w lustrze to placze, no i moje zycie seksualne zaczyna wiac hłodem. Nie czuje sie atrakcyjna nie moge saobie znaleźć niczego z ubran i czuje ze popadam w depresje a wszystkie złe emocje odbijają sie na moim kochanym męzu

Gość natalcia24
tak mam cholerne rozstepy i celulit. Ostatnio ogladałam sobie swoje zdjęcia na laptopie i nie mogłam uwierzyc ze dopraowadziłam sie do takiego stanu

Gość do not do not
ale męża ma, matko, wszystkie potwory kogoś mają...a ja nie:( choć jestem ładna i szupła

Gość alkohohlik
Motywacja jest potrzebna żeby zacząć a nawyk żeby kontynuować. No i oczywiście mniejsze korytko i co innego do środka.

Gość natalcia24
do not do not, czemu mie obrażasz, znasz mie że tak piszesz. Pamiętaj że to ze jestes szczupła to nie wszystko. Brakuje mi słow

Gość natalcia24
do not skoro ty oceniasz tak ludzi to nie dziwie sie ze jestes sama

dobra dobra, nie mazaj się, tu już tak jest, niby forum kobiece a złośliwości i wredowy więcej niż w więzieniu dla najcięższych kryminalistów. czy swiadomość swojego wyglądu nie jest dla ciebie wystarczającą motywacją?

Gość ania poznan
Wprowadź sobie suplement diety - u mnie sama dieta, nawet z ćwiczeniami kompletnie nic nie dawała, bo 1 kg w miesiąc to raczej kiepski wynik. Nie wiem jak to działa, ale przy suplemencie w 3 miesiące straciłam 13 kg. Na jakiej zasadzie to działa? Nie rozumiem tym bardziej tego, że po kuracji, nie wrócił mi ani jeden kg...

Gość Kachaaaa
Natalcia24 też mam ten problem, Ja od dzisiaj zaczęłam. Próbowałam już różnych diet i nic to nie dawało. Ostatnią dietę przerwałam pod koniec kwietnia no i się wkurzyłam delikatnie mówiąc od grudnia 2012 sie odchudzałam i nie było widać efektów. 5 cholernych posiłków dziennie,regularnie ćwiczyłam ale to i tak nic nie dawałoa poza tym tzw zdrowa dieta jest cholernie droga a mnie najzwyczajniej w świecie nie jest stać kupowac sobie ryby, dużo owoców i warzyw wiec jadłam mniej ale to na co mnie stać no i efektów brak. Od dzisiaj postanowiłam nic nie jesc, tym sposobem szybciej schudnę. a że to wyniszczy mój organizm od środka, mówi się trudno w końcu wreszcie się dostosuję do tego cholernego społeczeństwa.

Gość Magdalena Magda
Drogie Panie, pracuje jako coach utraty wagi, jeśli któraś z Was potrzebuje wsparcia, pomocy bądź motywacji zapraszam do kontaktu:https://m.facebook.com/B%C4%85d%C5%BA-fit-%C5%BCyj-zdrowo-i-sportowo-1505111432872378/. Pozdrawiaam