Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lidiamida

Chciałabym mieć prawdziwą przyjaciółkę

Polecane posty

Gość lidiamida

Czy naprawde dzisaj tak ciężko o kobiecą przyjaż z jedna dziewczyną przyjażniłam sie 17 lat z drugą 3 i zawsze tak beznadziejnie te przyjaznie się kończyły głównie z przyczyn mężczyzny. Czemu tak musi być???

Gość lidiamida
macie prawdziwe przyjaciółki?

Gość warkot
ja mam.

Gość lidiamida
warkot ile lat trwa ta przyjaźń?

Gość szkolny mundurek
szukałam przez ponad 10 lat,przestałam,chyba nie ma w dzisiejszych czasach prawdziwej przyjażni.

Gość warkot
roznie dlugo. niektore pare dni, niektore pare miesiecy. w towarzystwie w ktorym sie obracam nie wypada powiedziec "a to moja nowa dupa" a slowo "przyjaciolka" jest akceptowane jak najbardziej

Gość lidiamida
warkot chyba nie umiesz czytać ze zrozumieniem chodzi mi o przyjaż kobieta--- kobieta

Gość warkot
a ty sie dajesz robic w konia buhahaha

Gość ja mialam gdy bylam nastolatka
mialysmy obie najpierw po 13, a na koncu przyjazni po 17 lat. w wieku 13-17 lat bylysmy podobne. Potem, gdy doroslysmy - okazalo sie, ze ejstesmy innymi kobietami, w ogole nie pasujemy do siebie, nie rozumiemy sie teraz nie mam zadnej - wykonuje meski zawod, na studiach mialam glownie kolegow, w pracy tez, nieliczne kobiety raczej traktuja mnie jako rywalke, a nie potencjalna przyjaciolke

Ja mam aż 4, i czesto przez to sa problemy. Rozumiem, zawsze u mnie jak byly jakieś problemy w przyjazni to z powodu faceta przyjaciolki, ograniczal ja i nie pozwalal spedzac czasu ze mna tzn jak on ma czas ona umowina ze mna to odwolac trzeba on jest najwazniejszy Hu*jowo

autoirko skad jestes? mi tez brakuje babskiego towarzystwa. zwierzen, plotek przy kawie i ciastku ;-)

Gość kura z kurnika
moje tez sie konczą. obecnie nie mam zadnej. i zyje. lepiej zadawac sie z facetami w sensie kumplowac od czasu do czasu. mnie kazda z 3 przyjazni zranila. i wiecej chyba nie bedzie. juz wole byc sama...

Nie wiem czy mogę Ją nazwac przyjaciółką. Na pewno nie powiedziała bym jej wszystkiego, ale wie o mnie rzeczy których inni nie wiedzą i jesteśmy bardzo podobne, ciesze sie ze Ja mam, ale czesto mnie wkurza...

Gość kura z kurnika
pracowalam rowniez w miejscu gdzie byli sami faceci ok piecdziesieciu ich bylo i 3 kobiety lacznie ze mna... i wiem jak to wyglada...

Gość lidiamida
mieszkam w wielkopolsce mam siostre tylko że ona ma już swoją rodzinę i mieszka daleko ode mnie owszem jest najlepsza siostra na świecie ale to nie to samo

ja warm-maz przyjazn z facetami, hmm, jakby wam to powiedziec po 4 lkatach studiow i mieszkania w akademiku z samymi prawie facetami i kilku latach pracy z nimi, powiem wam, ze to nie istnieje. Jesli nie jestesmy potencjalna kandydatka do łózka, to nigdy nie bedziemy dla nich atrakcyjniejsze jako przyjaciel niz inny facet. Taka prawda moje kochane