Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wieczna_dziewica

Jak strasznie potrzebuje seksu, nascie razy mysle o tym w ciagu dnia, nie moge..

Polecane posty

Gość mpsd
no widzisz mnie zainteresowałaś...

Gość wieczna_dziewica
mpsd więc postaraj się znaleźć kogoś wartościowego... zmień fryzurę, kup nowe ciuchy idź do kosmetyczki alee nie wygladam zle, bardzo dbam o siebie, tylko co z tego jak problem lezy w mojej osobie, opychacham chyba kazdego od siebie, coraz czesciej to zauwazam

Gość mpsd
bo podświadomie czujesz się gorsza od innych kobiet. myślę że musisz uwierzyć w siebie i otworzyć się na świat

Gość wieczna_dziewica
ostanio zauwazylam, ze nawet jak ktos probuje mnie poznac (albo moze mi sie tylko tak wydaje) w kazdym badz razie nie potrafie podtrzymac znajomosci, uciekam w swoja niesmialosc

Gość baba wołowa
jak możesz tęsknic za czyms czego nie znasz? Może masz ochote sprawdzic jak to jest itp, albo nie tęsknota

zrób coś dla siebie: kup fikuśny ciuszek, interesujesz sie czymś to zapisz sie na jakieś zajęcia, ... spraw by twoje życie nei było nudne :)

Gość baba wołowa
naprawde masz 35lat i jestes dziewicą???? nie wierzę

Gość mpsd
więc nie uciekaj... myśl pozytywnie...

Gość wieczna_dziewica
nie umiem sie otworzyc nigdy nie mialam tego, co kazdy mial od mlodzienczych lat, a ja 20-pare lat i zero doswiadczenia:( zero przyjemnosci:( dlatego czuje sie gorsza i trudno samemu myslec inaczej

Gość mpsd
hmm więc potrzebujesz sexu czy potrzebujesz związku w którym będzie sex?

Gość wieczna_dziewica
potrzebuje seksu, przede wszystkim seksu zwiazku nie szukam, nie nadaje sie nawet do niego, nikt by mnie tez nie zechcial problem tylko - z kim isc do lozka bo z moja natura trudno kogokolwiek do siebie przekonac, zachecic, a do bezpruderyjnych zachowan mam niechec

Gość mpsd
widzisz to ciekawe bo ja przez całą swoją karierę nie spotkałem nigdy dziewicy... zacznij od internetu tam jest najłatwiej

Gość wieczna_dziewica
wiedzialam, ze jestem wybrakowanym przypadkiem a co myslisz o dziewicy 20-paroletniej tak szczerze, mowiac ogolnie ?

Gość mpsd
widzisz ja jestem specyficznym facetem mój pierwszy raz był bardzo późno bo na 1 roku studiów. myślę że dziewica to kobieta która czeka a mnie się to podoba

Gość wieczna_dziewica
ale ja nie czekam z tym na "odpowiedni moment" czy cos w tym stylu, ja bym bardzo chciala do bardzo dawna, tylko mnie nikt nie chce. kiedys jeszcze czekalam na odpowiedniego faceta, ale coraz czesciej mi juz wszystko jedno, by tylko sobie ulzyc, ale wciaz mam jakies uprzedzenia do "wolnego" seksu z pierwszym lepszym wiesz jak bede sobie czekac na odpowiedniego faceta do zwiazku i seksu to bardzo prawdopodobne, ze nigdy nie doczekam sie

Gość wieczna_dziewica
reasumujac: jakies inne propozycje poza portalem dla osoby z brakiem odwagi do facetow ?

Gość mpsd
hmm no mam propozycję ale nie wiem czy mogę tak wyskoczyć

Gość roman z opola
ale po co sie tym przybijasz! nie wartościuj siebie pod kątem posiadania faceta(lub nie)/dziewictwa/czegokolwiek. ja wiem, trudno odrazu zmienic myslenie, ale zamiast marnowac na nie energie zainwestuj ja stopniowo w siebie. a w miedzy czasie jakies robótki reczne dla spuszczenia cisnienia i wsio. ludzka rzecz. a dla np. ogarnietych facetow dziewczyna po 20' z uchowana cnotą to jak złoto, wiec no bullshit ludzie.

Gość Romeo...........
a skąd jesteś autorko? mniej więcej

Gość wieczna_dziewica
roman, ale nikt tak z facetow juz nie uwaza, moze nie wszyscy ale z 90% na pewno, ze dziewica po dwudziestce to albo pasztet albo dziwolag albo jest jakas wybrakowana, same minusy, sam fakt dziewictwa zniecheca, bo skoro z kazdym to nie warto albo lepiej nie probowac samemu ja sie tym nie przejmuje tak bardzo, zebym zaraz miala sie wystawiac do wiatru, chodzi bardziej o moje potrzeby czulosci, bliskosci, seksu glownie, o sprobowanie faceta

Gość wieczna_dziewica
Romeo........... a skąd jesteś autorko? mniej więcej mniej wiecej z poludnia

Gość roman z opola
no ta, opcjonalnie mozesz skorzystac z uslug dzielnych rycerzy kafe, oni cie zaspokoją yhym. jest jeszcze opcja bogatych, znudzonych mężatek- koleś do wynajęcia, tylko że biorą 200-500- za numerek/nocke, ale masz full wypas i modela w wyrku. troche paranoja ale to chvj.

Gość mpsd
myślę że jesteś w stanie znaleźć sobie kogoś z kim będziesz szczęśliwa. masz skarb a prawdziwy facet to doceni

Gość wieczna_dziewica
po co od razu ta skrajnosc ? o tym juz pisalam, nie ma ochoty na taki full, a potrzebe seksu ma kazdy, a ja juz jestem stara panna:(

Gość mpsd
to ile masz dokładnie lat?

Gość Romeo...........
no ja niestety warszawa, więc raczej nie pomogę

Gość wieczna_dziewica
samej cnoty nikt nie doceni jesli jest to kazdy doszukuje sie przyczyny, raczej problemu w kobiecie, niestety

Gość wieczna_dziewica
wstydz sie przyznac, bo 25.

Gość mpsd
uważam że to idealny wiek... dlaczego się wstydzisz?