Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wieczna_dziewica

Jak strasznie potrzebuje seksu, nascie razy mysle o tym w ciagu dnia, nie moge..

Polecane posty

Gość wieczna_dziewica

sobie z tym poradzic, tak bardzo bym chciala, ale nie mam chlopaka, zaden mnie nie chce, bo jestem nudna, smutna i w ogole same wady w sobie widze:O Dziewice, co wy robicie?

Gość moglasbycjuznadnie
nie chodzi o to ze jestes nudna itp tylko po prostu pasztet bo kazda fajna dupa na brak ruchania NIE NARZEKA

Gość wieczna_dziewica
pasztet, co przez to rozumiesz?

Gość wieczna_dziewica
fajna tez nie jestem

Gość wieczna_dziewica
czy co np., bo inne zajecia to ja mam, tylko faceta i seksu nie mam

Gość mpsd
dlaczego nie możesz znaleźć odpowiedniego faceta?

Nie martw się ja jestem bardzo ładna a też jestem dziewicą i nie mam się z kim kochac......maskara................

Gość wieczna_dziewica
mpsd dlaczego nie możesz znaleźć odpowiedniego faceta? .... nawet nie chodzi o odpowiednienie, ja nawet nieodpowiedniego nie mialam, nigdy zadnego bo jestem wycofana, niesmiala, zamknieta w sobie, moze to jest powod ... nie wiem co jeszcze nie bede pisac jaka jestem z wygladu , bo to oceniaja inni ale osoby mi znane nie oceniaja mnie najgorzej wiec nie wiem co

Gość Romeo...........
a ponoc to faceci mysla o seksie a tu prosze

Gość mpsd
widzisz jest dużo facetów którzy szukają takich cichych i spokojnych kobiet... może warto się ładnie ubrać, uczesać i iść do miasta... nie powiem Ci gdzie bo nie wiem ile masz lat ale wiem że każdy może znaleźć kogoś jeśli tylko trochę się postara

Gość wieczna_dziewica
bo nie jestem juz dzieckiem, wiec trudno o tym nie myslec jak sie nigdy nie zasmakowalo

Gość wieczna_dziewica
ubieram sie ladnie, maluje, dbam o siebie, ale nie chce chlopaka ktory potraktuje mnie jako zaliczenie:O

Gość wieczna_dziewica
mam 35 lat...

Gość nicknack
mam identycznie :o taaa tylko faceci myślą o seksie buhaha :D wszyscy mamy potrzeby seksualne niezależnie od płci..

Gość wieczna_dziewica
mpsd widzisz jest dużo facetów którzy szukają takich cichych i spokojnych kobiet... jeszcze tego nie zauwazylam

Gość ale mam ochoty
zapal sobie:D

Gość nicknack
ja 19 lat i nigdy nie miałam chłopaka i się nie zapowiada, żeby ten stan uległ zmianie :o

Gość mpsd
to może zrób sobie profil na jakimś profilu randkowym - będziesz miała czas aby wyczuć intencje faceta...

Gość wieczna_dziewica
mam znacznie mniej lat, nie zgadles🖐️

Gość wieczna_dziewica
mpsd to może zrób sobie profil na jakimś profilu randkowym - będziesz miała czas aby wyczuć intencje faceta... nie zrobie tego, bo boje sie, ze ktos mnie tam rozpozna, a wstydze sie, jestem niesmiala i nie chce opinii o sobie, przypiecia latki

Gość nicknack
hah dokładnie te ciche, małomówne, szare mysze są w ogóle niezauważane, robią za tło tych bardziej przebojowych :o

Gość mpsd
nie musisz od razu wklejać swojego zdjęcia z całą buzią czy sylwetką. jeśli uważasz że masz piękne oczy wklej zdjęcie oka. jeśli usta to ust. zainteresuj najpierw swoją osobą a otworzysz się przed tym facetem który wzbudzi w Tobie poczucie bezpieczeństwa... Jeśli nie podejmiesz walki nic się nie zmieni chyba że marzysz że facet Cię poderwie jak będziesz kupować bułki

Gość wieczna_dziewica
wiec co mam zrobic ? nie jestem kurwaa, nie puszcze sie z zadnym, choc potrzebuje seksu coraz bardziej jak kazdy

Gość wieczna_dziewica
na portalach siedza sami napalency i szukajacy przygod albo desperaci ja chce normalnego seksu z normalnym facetem

Gość mpsd
załóż profil na którym przedstawisz swoją osobę taką jaką jest. wklej zdjęcie tajemnicze ale podkreślające Twoją osobę że jest kobieca i interesująca. Nie musisz iść od razu do łóżka z pierwszym lepszym który napisze. tu chodzi o to że możesz poflirtować poznać kogoś bez kompleksów i bez ujawniania się. dasz radę

Gość wieczna_dziewica
fiku mikuuu przesadzasz zrób coś by poczuć sie lepiej, pewniej to podstawa, czuć się dobrze ze sobą caly czas czuje sie tylko zle, wiec co np. ?

Gość mpsd
więc postaraj się znaleźć kogoś wartościowego... zmień fryzurę, kup nowe ciuchy idź do kosmetyczki

Gość wieczna_dziewica
mpsd załóż profil na którym przedstawisz swoją osobę taką jaką jest. wklej zdjęcie tajemnicze ale podkreślające Twoją osobę że jest kobieca i interesująca. Nie musisz iść od razu do łóżka z pierwszym lepszym który napisze. tu chodzi o to że możesz poflirtować poznać kogoś bez kompleksów i bez ujawniania się. dasz radę wlasnie o to chodzi, ze nie potrafie zainteresowac zadnego faceta swoja nudna, beznadziejna osoba:( nawet jak dojdzie do spotkania to do niczego wiecej