Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ;lmwfl;23qmf

moj eks psychopata znowu sobie o mnie przypomnial!! po 3 latach od rozstania

Polecane posty

Gość ;lmwfl;23qmf

chociaz od 3 lat nie odezwalam sie do niego slowem okazalo sie ze znowu gdzies pisze do moich znajomych zeby mi przekazali wiadomosc :/raz na pare miesiecy robi takie glupie akcje ze ja z nerwow biore relanium bo az dostaje jakis drgawek jak o nimm slysze czasem zdarza mu sie chodzic po moim miescie, a sam mieszka 30 km ode mnie wiec widac ze to nie przypadkowe nie grozi ale i tak sie go boje:/

Gość ;lmwfl;23qmf
olewam ale mimo to jakas nerwica mnie bierze to totalny psychol takie akcje urzadzal:o niby sie zabijal i inne cuda probowal wlamac sie do mieszkania:o

Gość ;lmwfl;23qmf
:o

Gość martyna 6565
masz z nim dziecko?

Gość ;lmwfl;23qmf
nie:o

Gość Cytryncia
OMG!!! ;lmwfl;23qmf Latwo mowic "olej", jak sie tego nie przezylo... Wspolczuje!!! Znam to! Moj i sie wieszal i "ginal" w wypadku, na policje dzwonil i opowiadal mi jak mnie kocha, ale niestety odchodzi z tego swiata, bo zycie beze mnie nie ma sensu... W gazetach az pisali...;/ Do psychiatryka go zabierali, niestety lekarz stwierdzil, ze jest zdrowy, chociaz ja mam zupelnie inne zdanie na ten temat ;) Czasami zdarza mu sie jeszcze zadzwonic do mojego faceta, (chce sie umawiac na solowe) ;) zalosny typ... Zadzwon na policje, zglos im, powinni sie zajac kolesiem.

Gość ;lmwfl;23qmf
nie dzieki juz policja byla jak sie awanturowal pod moim domem ale uciekl i tyle

Gość ;lmwfl;23qmf
a zabijal sie z 10 razy:o w ciagu tego czasu na przerozne sposoby jak widac zyje

Gość Cytryncia
Wlasnie tacy debile maja zawsze najwiecej szczescia - nic im nie mozna zrobic... :/

Gość ;lmwfl;23qmf
jak o nim tylko od jakiegos znajomego uslysze odrazu bol brzucha i doslownie cala mną telepie:o

Gość MagtwPP
Up