Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emilyia

Czy jestem normalna?

Polecane posty

Gość Emilyia

Kręci mnie ostra dominacja. Coś w stylu nawet Elite Pain.

Gość nie wiemy co to elite pain
nie jesteśmy zobaczeni :O

Gość Emilyia
Dziecko, jak dorośniesz to zrozumiesz o co w tym chodzi.

Pisz za siebie. Nie tylko jestem zboczony ale wyłudzany i pozbawiony skrupułów. :P Niestety mam pewne wady. Nie wiem kto to Elite Pain i nie sypiam z mężczyznami.

Gość Emilyia
Elite pain to coś, nie ktoś. Po to link, że jak ktoś nie wie, może zobaczyć. / nie ma takiego słowa jak 'nie dorosnięta' skarbie. To mówi o tym, że gimnazjum to ty jeszcze nie skończyłas.

Gość bardzo znudzony mąż
Spojżałem i mnie zemdliło, błeee. Rozumiem różne formy poniżania, ale do granic uszczerbku na zdrowiu. To wykracza poza moje pojmowanie seksu. Na mój gust powinnaś się już leczyć.

Gość Emilyia
Żadna reklama. Chciałam to zobrazować to dałam link, inaczej by nie wiedzieli o co chodzi. Myślę, że każdy ma prawo robić to co lubi, ja mogłabym np uważać, że męscy niewolnicy powinni się leczyć, ale to ich sprawa, się w ich życie nie wtrącan. Nikt nie chciałby takiego czegoś spróbować?

Gość Emilyia
Nie napisałam, że uważam, że powinni się leczyć, tylko, że mogłabym tak uważać tak jak tamci, że jestem ja chora, ale gdybym tak uważała to bym się w ich życie nie wtrącała. Taki przykład, niewolnicy byli pierwszą rzeczą co mi do głowy przyszła.