Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Miodek-karmelowy

Odchudzanie z BARDZO DUŻEJ WAGI do naszej wymarzonej!=)))

Polecane posty

klopsik5: witamy:) ile ważysz? Twój sposób ze słodkich jest bardzo dobry. Ja niestety przy swojej dużej nadwadze, wolę słodkiego całkowicie unikać.

Gość klopsik5
oj duzo,nawet bardzo duzo 89 kg.Wiekszosc pozostalosci po ciazy i okresie jak przestalam mala karmic.Jak juz nie musialam uwazac co jem po zakonczeniu karmienia to jadlam wszystko.Ale powiedzialam sobie stop.Pozdrawiam.Ja jem chleb tylko rano ale za to 3 kromki.

Gość Aragonia
Witam. 160/85kg - jakos nie wierze w przetrwanie tego topicu, ale co tam

Aragonia: z takim nastawieniem to się nie da walczyć to raz, a dwa, jeżeli nie wierzysz w nas wszystkie, to uwierz w siebie a topic przetrwa

Witam,dziewczyny,pewnie nie dołaczę bo mam niewiele do zrzucenia ale jeśli mogę coś podpowiedziec to polecam dietę czy też sposób odżywiania na dłużej bez efektu jojo(który dopadł i mnie parę razy) a mianowicie dietę rozdzielną czy niełaczenia ,białek z węglowodanami,posiłków sie nie popija,ja sama dużo czytałam na ten temat i spróbowałam i efekty były w pierwszym tygodniu ubyło 3 kg bezboleśnie owszem ograniczyłam kalorie do 1000 ale nie chodziłam głodna. Jeśli macie dużą nadwagę kilogramy będą leciec ,gwarantuję,sama stosowałam rózne diety,ciągle byłam niedojedzona mam jeszcze 5 do zgubienia ,myślę,że w ciągu dwóch tygodni pójdą sobie .Poczytajcie sobie naprawdę warto zmienic łączenie i nie chodzic głodnym a efekty będą,wiadomo ,jednym kilogramy schodzą szybciej innym wolniej,wasz wybór bo diet jest bardzo dużo,ale po co się katowac jak niełączenie działa,dodam,że lubiłam słodycze a teraz mnie od nich odrzuca,dziwne trochę dziś przy robieniu masy do placka musiałam się zmusic aby jej spróbowac.Pozdrawiam

Gość Aragonia
W siebie wierze, ale takie topiki ciagle obserwuje :)

Gość Zdecydowanie Zdecydowana
niełączenie białek z węglowodanami...czyli co? Na obiad mięso z warzywami odpada?

Gość fiedka90
Hej:) Dziewczyny moge do Was dołączyć.. W grupie raźniej,mam 21 lat i troszke mniej do zrzucenia ale ... inne topiki szybko upadaja.. Tym razem mam nadzieje,ze bedzie inaczej.

anusiadanusia byłam na tej diecie, kilogramy szybko spadały, ale po 2 tygodniach zaczełam mieć problemy z nieprzekraczaniem węgli. I popłynęłam.

Nie jestem expertem jeszcze w łaczeniu ale mięso z warzywami jak najbardziej ,warzywa to grupa neutralna,mięsa nie jęsc z ziemniakami ,kaszą ryżem makaronem bo to węgle ale mozna je jeśc z warzywami.Ja jem ziemniaki z surówkami makaron ,ryż z jabłkami.Może podam dzisiejsze menu: 6.00-kawa,z dodatkiem smietanki +łyżeczka cukru przed siódmą herbata gorzka bo taką piję 8.00-trzy kromki chleba ziarnistego,posmarowane cienko margaryną+pomidor 9.00-10-woda ,herbata,chyba ze trzy szklanki 11.00-duże jabłko11.30-12.30-znowu 2 szkl wody lub herbaty 13.00 pół fileta ,(pokrojony w kostkę)ugotowanego w mieszance warzyw ok,200g bez ziemniaków 14-15.00-picie ile wlazło 16.00-jabłko 17.00-picie 18.00-4 wasy z surówką pekińską,której było sporo teraz pozostało mi tylko picie bo i tak już by nic nie weszło:)

Ja jestem bardzo zdecydowana na zrzucenie. Na pewno pomogło mi to, że się naprawdę wystraszyłam tego bólu wątroby. Poczytałam o stłuszczeniu, o kamicy żółciowej i postanowiłam. Nie ma co się zabijać na własne życzenie. Mam nadzieję, że będziemy się tu wspierać i motywować nawzajem.

kwasna tylko nie kazdy ma mozliwosc jedzenia co 2-3 godziny. Mnie szef chyba by przeswiecil gdybym tak robila

moja tesciowa miala stłuszczoną watrobe i woreczek pełny kamieni. po 3 m-cach żo na usg nic nie było w woreczku a watroba wróciła do prawidłowego stanu

moja tesciowa miala stłuszczoną watrobe i woreczek pełny kamieni. po 3 m-cach żo na usg nic nie było w woreczku a watroba wróciła do prawidłowego stanu

jasne :) Moje pierwsze postanowienie od dziś: 1. Raz dziennie, na śniadanie dopuszczalne jest zjedzenie ciemnego pieczywa.

No ja mam akurat tą możliwośc więc korzystam,zwykle jem co trzy godziny(jak niemowlę) ale dzieki regularnemu jedzeniu nie podjadam,i nie chodzę głodna,jak nie masz możliwości często to zjedz więcej ale nie łacz i nie popijaj,chodz o to aby nie rozcieńczac soków żołądkowych,wtedy się chudnie bo jest lepsze trawienie:)

Gość ywhhhhhhhhhb
moja przyjaciolka schudla 70kg w ciagu roku :) ja mam do zrzucenia 15-20 i nie moge sie za cholere ich pozbyc ... to wszystko siedzi w naszych glowach tez sie biore za siebie trzymam za was kciuki

Ja też trzymam kciuki. A teraz już spadam. Pa.

Gość shedd
ywhhhhhhhhhb jak schudla te 70 kilo?:)

Gość shedd
a czy mozna w diecie nielaczenia zjesc chleb z jajkiem?

zdecydowanie zdecydowana ja jestem po operacji usunięcia woreczka żołciowego .gdby mnie ktos wczesniej naprostowal uniknelabym ogromnych boli...trzymaj sie ibierz dzielnie za siebie wszystkim zycze powodzenia

zdecydowanie zdecydowana ja jestem po operacji usunięcia woreczka żołciowego .gdby mnie ktos wczesniej naprostowal uniknelabym ogromnych boli...trzymaj sie ibierz dzielnie za siebie wszystkim zycze powodzenia

Hej Dziewczyny!=))) Jak tam determinacja? U mnie zdrowe zakupy zrobione, żywieniowy plan na jutro obmyślony. Od jutra zaczynam mocno się trzymać, pełna zapału i wiary, że się uda:) Oby mi te myśli towarzyszyły do końca:)

Gość klopsik5
ja dzis pozwolilam sobie na kawalek ciasta bo upieklam dla gosci ale zjadlam je rano,zeby spalic ta bombe kaloryczna:Pozatym lekki obiad i slaba kolacja.Zawsze duzo pilam wody a teraz od kiedy mam dziecko zapominam pic a picie wody niegazowanej jest wazne ,wiec od jutra mobilizuje sie do nawadniania ciala.Milej nocy dobranoc,