Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lilikalilika

Komputer i komputer

Polecane posty

Jestem od jakiegoś czasu w fajnym związku z super facetem...i jego komputerem. Długi weekend trwa w najlepsze a on drugi dzień od rana gra w swoją grę. Niech sobie ma hobby, jestem za. Czekał długo na tą grę - spoko, ale to już trwa od połowy grudnia i zaczyna mnie szlag trafiać. Każdą wolną chwilę spędza grając, nie wychodzimy, nie rozmawiamy, nie ma go dla mnie, no chyba że na szybki numerek ;/. Myślalam, że to tak po 2 tygodniach zacznie powoli wracać do normy, a wygląda na to, że to idzie w drugą stronę. Normalnie jakbym miała lepszy komputer to bym się chyba zapisała do tej gry ;p ale mój sprzęt nie wyrobi. Smutno mi i samotnie, cholera. Czy to jest normalne żeby tyle grać?

Gość ala 423456
a w co gra? Ja gram jeszcze więcej ;) zdarzają sie posiadówki od piątku wieczorem do poniedziałku rano ;) A w co gra? ja ostatnio w Skyrim i tez oderwać sie nie moge. Aha, i jeszcze jedno. PRAWDZIWEGO GRACZA normalny człowiek nigdy nie zrozumie ;)

To jest uzależnienie. Niestety bardzo częste. Są specjalnie terapie jeśli chce się leczyć. Masz dwa wyjścia - czekać jakiś dłuższy czas i ciągle mu truć. Może mu przejdzie. Pytanie tylko na jak długo (do nowej gry ?). Sprawa jest poważna, bo jeśli facet woli grę niż Ciebie to ... po co z nim być ...

Gość djjjuhuhk
olej maniaka...znajdź sobie normalnego faceta...

wiesz, wszystko jest dla ludzi, ja sam właśnie sobie trochę grałem, ale... cóz, znam takich co mają naprawdę mega laski a wolą w starcrafta czy tam inne cudo ciąć na poziomie hard niż się zająć nią w łózku. i obawiam się zę będzie coraz gorzej

heh, nie sądzę, zeby to było uzależnienie, mam przynajmniej taką szczerą nadzieję... po prostu strasznie długo czekał na tą grę, doczekał się, a tu wiadomo, trzeba levelować ;). Nic tam, poczekam jeszcze trochę, nie zamierzam mu truć ani mu robić scen. jeśli nic się nie zmieni w ciągu 2 tygodni to pogadam z nim, a jak to nic nie da to wtedy zacznę się martwić OMG takie wyznanie na forum rozjaśnia umysł, smutno mi bylo i już nie jest :)

Zobacz co się dzieje: Chłopak siedzi przy kompie. Ty jesteś zdołowana. Piszesz na forum. Zamiast z nim porozmawiać, pobyć. Wolisz popisać na forum. On ma swoją pasję. Pytanie kiedy się otrząśnie. Ja też miałem okres mocnego uzależnienia od nety. Wyszedłem sam. Nie każdy jednak wychodzi. Jeśli jednak chcesz coś zmienić - koniecznie powiedz mu jak się czujesz, jak to odbierasz i jak to wygląda z Twojej strony. Wtedy zobaczysz czy on interesuje się Twoimi uczuciami, czy troszczy się o Ciebie. To ważna wiedza na wypadek gdybyście planowali coś poważnego w przyszłości.

@aburabi Czego nie rozumiesz, z czym się nie zgadzasz i dlaczego?

Gość lokalna żuleria
ja jeszcze rozumiem w football managera, lub jakiegos panzer generala ale w takie goovno?:O

uważam, że jestes śmieszny z tymi swoimi quazu psychologicznymi wynurzeniami, ot co, ale na forum gdzie większośc to nastolatki to może i masz jakiś autorytet

@aburabie Czemu jesteś śmieszny? Czekam już 10 minut na argumenty a słyszę tylko oceny wartościujące. Może Ty po prostu nie lubisz mojego stylu? Masz prawo. To możesz napisz KONSTRUKTYWNIE co mam zmienić w swoim pisaniu. Na 100% obiecuję się zastanowić czy nie uwzględnić jakąś z Twoich uwag. Piszesz, że mam może jakiś autorytet u nastolatek. Akurat tutaj się mylisz, z tego co pamiętam to najwięcej podziękowań mam od osób ok 25-30 lat. Więc przeprowadź badania ponownie :)

Jacku, dziękuję za tą opinię i uważam ja za pomocną (a nastolatką już od kilku latek nie jestem :)) Lubię czasem napisać na forum i sądzę, że opinia ludzi całkiem z zewnątrz często bywa przydatna. Umiem (tak myślę) oddzielić przydatną radę od tzw goovna ;) Może dodam tylko, że mój facet nie wysiaduje na kompie miesiącami, a taka sytuacja ma miejsce pierwszy raz. Gra sobie i jest cały happy więc po co mam się naprzykrzać, jest taki i nie zamierzam go zmieniać. Niech się nacieszy :) Tak jak pisałeś poczekam jeszcze jakiś czas a jak sie nic nie zmieni to zacznę się martwić. A napisałam chyba dlatego, bo mnie rozczarowało takie"marnowanie" długiego weekendu, i chyba sprawiedliwie będzie jak jutro pójdę na ploty do kumpeli czy coś w tym stylu. Wygadałam się i mi lepiej :) Pozdrawiam wszystkich

Gość different***
Ciekawe jak ty byś coś gotowała,sprzątała czy co tam jeszcze robią kobiety a on by chciał w tym czasie wyjść albo coś robić,nie wkurwiało by cię to?

nie, nie wk...ło by mnie to... aha, no i kobiety oprócz sprzątania i gotowania czasem cos jeszcze robią ;)

Gość thaiman_love
spoko nie jest z nim tak zle ale znam ludzi, ktorzy jak zaczeli grac w traviana np top graja juz non stop 7 lat, powaznie takze uwazaj na tego twojego macho