Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tęskniąca tęsknota

pomóżcie dobrać cytat, ładnie proszę :-)

Polecane posty

Gość tęskniąca tęsknota

he... mam nadzieję, że mi pomożecie :-) w sieci jest mnóstwo cytatów dotyczących tęsknoty... a ja-albo nie umiem się zdecydować, albo nie znalazłam 'tego właściwego' szukam cytatu, który mówi o tęsknocie- chcialabym, żeby ktoś wiedział, że zanim tęsknię, choć aktualnie się odcięłam... to trochę skomplikowane ;-0 generalnie byłabym wdzięczna, gdyby ktoś naprowadził mnie na cytat lub wiersz, którym mogłabym wyrazic, ze bardzo mi kogoś brakuję, chciałabym, żeby był blisko, że nic nie jest stracone, że czekam ;-) 🌻

Gość tęskniąca tęsknota
*za nim

Gość nie dość że głupia to
leniwa :O🖐️

Gość ja pietole mialas
nie masz mozgu.

Gość tęskniąca tęsknota
aha... widzę, że inteligencja kafe ze zrozumieniem przeczytała to, co napisałam :D

-" tesknota jest straszna , gdy mysl w dal ucieka , gdy sie kogos kocha , lecz kocha z daleka , pozostaja wspomnienia , ktore juz nie wroca , ktore serce tak tlumia i tak bardzo smuca "

Gość tęskniąca tęsknota
mój chłopak zdradził mnie z Simonem Molem ale dam mu szanse jak zrozumie wierszyk który wkleję w opisik na fejszbuku ❤️

Gość lokalna żuleria
tesknota to zatwardzenie duszy - cisniesz cisniesz a tylko masz z tego hemoroidy na sercu motzne co?:classic_cool:

Gość kodeks zdrady
"Tęsknoty ludzi- przybliżają im przeszły i przyszły świat"/C. Banach/ Ku zastanowieniu: " Tracąc godzinę, tracisz część życia"- tekst napisany na grobie G.W.Leibniza.