Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani Czkawka 1

Czy Wy też jesteście wredne dla chłopaków którzy Wam sie podobają? : (

Polecane posty

Gość Pani Czkawka 1

dla jakichś brzydkich pachołów jestem obojętna albo miła nawet no ale kurcze....ktoś mi sie podoba to coś mi odbija i zniechecam go do siebie,wyzywam :( dlaczego tak jest

taki miły ładny fajny był a ja mu takie teksty dowaliłam :( :O kiedys też zwyzywałam na miescie typków tylko dlatego że byli przystojni...ale akurat tamci to mnie wkurzyli bo nie lubie takich pewnych siebie

ja mam zazwyczaj taka regułe.. podoba mi sie koles.. mysle o nim i wgl.. stram sie dac jakies znaki,ale on nic..pojawia sie z laska.Pozniej gdy zaczał sie mna interesowac , to ja robie wszystko na złosc.. to jest jeden przykład..ale ja po prostu albo zapomne jak sie nnazywam albo udaje taka niezależna i obojetna.. bo nibo co? chce taka udawac a tak ni jest..jestem dziwaczna hah przynajmniej umiem sie do tego przyznac;)

no dobra whiskacz zdemaskowałeś mnie :( ale czemu nie spławiam brzydkich albo średnio przeciętnych? przecież oni też mogliby mnie odrzucić?

do autorki . dlaczego ich nie spławiamy? bo jest nam ich zal ;/ szkoda i wgl

Pani Czkawka no dobra whiskacz zdemaskowałeś mnie ale czemu nie spławiam brzydkich albo średnio przeciętnych? przecież oni też mogliby mnie odrzucić? bo widzisz ze sie srają za tobą a to jest miłe??;)

no nie zawsze jest tak że sie staraja a z kolei ładni też bywają mili, zabiegają, ale ja wszystko musze spieprzyc ;p w sumie to wisi mi to,ale nie chciałabym żeby któremuś było przykro :(

a zreszta mam dosc nawijania o debilnych facetach . A włascie to sorry moze to ja jestem debilna..sama nie wiem. Dam sobie narazie z tym wszystkim spokoj.. .

Gość Romeo...............
autorko to głupio bardzo robisz bo po co tak robisz?

Gość Federalna
To jest strategia obronna - byle się nie zakochać... apropos, określenie "brzydki pachoł" brzmi niemiło :O

Gość hjshjsiua
nie jesteśmy. a dlaczego? bo już nie chodzimy do przedszkola

Gość Federalna
To było wredne :D