Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gabrysiazosia

Trudne początki związku

Polecane posty

Gość gabrysiazosia

Około 2 miesiące temu poznałam w necie faceta. Ja 21 lat, on 26. Poznaliśmy się na portalu randkowym, więc wiadomo, że obydwoje szukaliśmy tego samego. Od mniej więcej miesiąca się spotykamy, dosyć często, przynajmniej 2 razy w tygodniu. Codziennie bardzo dużo ze sobą rozmawiamy. No tak, ALe... Przez cały ten czas ani razu mnie nie przytulił, nie trzymamy się za rękę, nie pocałował mnie. Sugerował że by chciał, ja też powiedziałam, że bym chciała, ale na tym się skończyło. Nie bardzo wiem jak się zachować w tej sytuacji, nie wiem co właściwie jest między nami. Doradzicie coś? Powinnam z nim porozmawiać, zapytać, pocałować go sama, albo powiedzieć żeby mnie pocałował? Dodam że sama jestem nieśmiała i boję się że moje zbieranie się do pocałunku też może długo potrwać. Boję się żeby to wszystko się nie rozsypało.

moze jest bardzo niesmialy? Kiedys pewna kobieta spedzila 6 lat na czekaniu , az adorator osmieli sie na cos wiekszego, on tylko trzymal ja za paluszki u rak :-P Jak sie domyslasz , pogonila go , bo ile mozna czekac ?

Gość nie nie nie znajoma
on sie o mnie ubiegal ale to ja pierwsza pocałowałam i przytuliłam. nic w tym złego.

Gość nie nie nie znajoma
ale za reke go pierwsza nie bierz. po prostu przytul i pocałuj, bo to wyjdzie tak ze niby tobie sie chce calowowac a nie romantycznie trzymac za reke ;) zeby nie wyszlo ze zalezy tobie bardziej.

Gość gabrysiazosia
A co myślicie o tym, że sama się do niego przytulę i powiem żeby mnie pocałował?

a cos Ty tak sie zaparla na te pocalunki? Poczekaj jeszcze troche. Tu nie chodzi o pokazanie czy Ci bardziej zalezy , czy nie . Moze on tak naprawde tylko zestuje ta znajomosc . Co nagle to po diable :-P

Gość vbxcvxv
to nie jest normalne zeby 26 letni chlopak po 2 miesiaach nie porbował całowac dziewczyny

Gość gabrysiazosia
Też myślę że nie do końca jest to "normalne". Poza tym ja spotykając się z kimś tyle czasu czuję potrzebę przytulenia, pocałunku. A może to też wynika z moich poprzednich doświadczeń, też kiedyś byłam w takiej relacji i wszystko się rozpadło, mimo że mi bardzo zależało. Pewnie właśnie przez wspólną nieśmiałość...

Gość gabrysiazosia
Może ktoś jeszcze coś doradzi?