Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość militrianaaa

dziwna wydzielina:( POMÓŻCIE:(

Polecane posty

Gość militrianaaa

Mam pewien problem a mianowicie w dni płodne mam normalny śluz przezroczysty nie żaden serowaty ani nic, ale w dni teoretycznie nie płodne i tak ciągle czuje się mokro za sprawą dziwnej żółtej wydzieliny(to nie jest śluz) o nieprzyjemnym kwaśnym zapachu . Mówilam mamie ,że chcę iść do ginekologa ,lecz ona stwierdziła że jestem dziewicą i nie mam jeszcze takiej potrzeby i ze na pewno nic mi nie jest.Dodam ,że mam 17 lat , myję się 2 razy dziennie używam wkładek higienicznych codziennie oraz chusteczek do higieny intymnej.Może wie ktoś co to może być?:(

Gość dreeeeeeddddd
przecież to nie ma znaczenia czy jesteś dziewicą czy nie.! Jak coś się tam dzieje to trzeba iść. Jak Ci możemy pomóc niby. Lekarz to może jedynie zrobić. Masz już 17 lat to możesz już sama się zapisać ,mamie nic nie musisz nawet mówić. Idź nic nie stoi na przeszkodzie a możesz mieć poważne problemy bo to pewnie jakaś bakteria się wdała.

Gość militrianaaa
może wypowie sie ktoś jeszcze?:(

Gość militrianaaa
up

Gość wszystko
ktos bardziej kompetentny niz dreeeeeeddddd,bo ona to tylko Ci do słodziei i oszustów wysle,czytaj lekarzy:)

Gość militrianaaa
hehe;) chodziło mi o to czy ma może ktos podobna sytuację lub wie co to może byc

Gość militrianaaa
?????????

Gość solin33
nie licz ,że na tym forum Ci ktoś pomoże, na tematy durne odpisywac umieją ,ale jak człowiek potrzebuje pomocy to maja to gdzieś;]

Gość solin33
ludzie proszę was no ;(

Gość dreeeeeeddddd
No a co my Ci możemy pomóc? Wymaz z pochwy zrobimy? Jak moja kumpela miała taki problem to poszła do ginekologa,zrobił wymaz i wyszło ,że ma jakież bakterie.