Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość świeży dróżdż

Robiłam ciasto drożdżowe i nie zrobiłam rozczynu z drożdży - jest sens

Polecane posty

Gość świeży dróżdż

to piec?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość możecie sobie pomarzyć
nie bardzo rozumiem? do ciasta drożdżowego nie dodałaś drożdży?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość świeży dróżdż
dodałam, ale nie zrobiłam wcześniej rozczynu z drożdży, cukru, mleka i mąki, a powinnam...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość no to jak dodałaś
te droźdże?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość świeży dróżdż
dodałam świeże drożdże prosto do ciasta, tak jak się dodaje te w proszku... .... :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość to wsadzaj do piekarnika
i potem napisz co wyszło :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Oczywiście że
co wyjdzie to raczej wiadomo...A spróbuj nalać do baku samochodu wody.Jaka to oszczędność.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość świeży dróżdż
najgorsze ciasto w mojej karierze :( :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×