Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sandra22.90

Co myślicie o kołysce?

Polecane posty

Gość sandra22.90
* w długości 30 cm.. sorki

Gość ja mam kołyskę i jestem
bardzo zadowolona, mogę ją wozić po całym domu, w nocy mam przy łóżku, w dzień w salonie, mam do niej przymocowaną karuzelę i dopóki dziecko nie zacznie sie podnosić to będę z niej korzystać

Gość sandra22.90
ale taka co w załączonym przeze mnie linku, chyba na dłużej, co? Tak mysle, wygląda na dość solidna..

Gość sandra22.90
no właśnie to ta wygoda, że kołyska jest mobilna... :)

moja córeczka ma 4 miesiące i myslę, że jeszcze co najmniej miesiąc albo dwa mi posłuży, a kosztowała 190 zł więc to nie jakiś mega wydatek

Gość sandra22.90
miałaś nową, czy używaną? Jakiej firmy? Ja mysle, aby pozniej kupic łóżeczko turystyczne, bardzo fajne ejst :)

mam nową ale z wyprzedaży wystawy sklepowej i jest duża bo materacyk do niej ma wymiary 90/40, chcę z niej korzystać dopóki nie wrócę do pracy i dziecko pójdzie spac do swojego pokoju gdzie ma już normalne łóżeczko

Gość mamama27
ja polecam kołyskę a póżniej turystyczne i to odrazu to większe - u nas to się świetnie sprawdziło - maleństwo w turystycznym się topi - a jak robi się mobilne to niema mowy o szczebelkach bo bije głową, wkłada ręce, i ciągle jest ryk

Gość sandra22.90
mama27--- właśnie tak samo myslę ;)

Gość sandra22.90
Ktoś pisał, że kołyska to bez sensu.. myslę, że nie, otóż: kolyska mam wymiary 40/90 , łóżeczko 60/120.. kołyska którą chce (link0 jest tez wykonana z drewna- tak jak łóżeczko... wiec jaka różnica? Później dziecku nalezy zakupic tapczanik :)

chodzilo mi nie o rozmiary a o to ze dziecko moze z niej wypasc jak zczyna sie podnosic. To moje spostrzezenia ale oczywiscie wiekszego dosiwadczenia nie mam bo moje dzieci spaly w zwyklych lozeczkach z ktorych jestem bardzo zadowolona. wszystko ma swoje wady i zalety

Autorko Jesli za 4-5 mcy chcesz kupować łóżeczko okej jesli nie to zły pomysł, wyobrażasz sobie siedzące dziecko które nagle sie podciągnie i wypada z tej kołyski ? nie da Ci nic to że ją zablokujesz, nawet jeśli po kołysce kupisz tapczan to te dziecko ci sie zabije na nim a Ty bd koło niego spałą zeby nie spadało co 5 minut . Bierz łóżeczko i sie nie zastanawiaj ;)

Miałam identyczna, bardzo sobie chwalę , z pełnym kpl pościeli zapłaciłam coś około 300 zl za nową na allgero ( ponad 3 lata temu ) . Po pierwsze zawsze podobały mi sie kołyski , po drugie w sypialni łózeczko by sie zmieściło obok łóżka . Córka spała z nami w sypialni około 2 miesiecy , potem przeszła do swojego pokoju , kołyskę używałam jeszcze trochę , bo ze wzgledu na mobilność wykorzystywałam ją w dzień w salonie . Potem opchnełam ją za 200 zł na allegro. Kupuj , będziesz zadowolona.

Gość cismarch
Fajna sprawa, tylko szybko staje się nieużyteczna, bo jest mała i dziecko momentalnie z niej wyrasta. Jakbym miała miejsce w pokoju i kasę to bym kupiła.

Gość kupujesz nową na 300 zł
a potem odsprzedajesz za 150-200, a jak ci nie zalezy na nowej to kupujesz od razu używana na allegro i to nie jest jakiś mega wydatek w rozłożeniu na te 4-5 miesięcy, a potem dziecko wypad do swojego pokoju...

a po co kołyska ? zawsze się zastanawiałam...ja słyszałam kilka mam jak miały problem potem z usypianiem dziecka czy uspokajaniem bo trzeba było kołysać,tak samo smoczki,po co wciskacie dziecko pomimo ze nie chce a potem "jak odzwyczaic od smoczka" tylko stres u dzieci powodujecie