Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eskaeska

Jak to jest

Polecane posty

Czy może imponować,zainteresować faceta kobieta/dziewczyna Która nie ukończyła studiów ,jest biedna i szuka pracy,mieszka z rodziną ,nie jest niezależna jeśli chodzi o pieniądze Czy to żałosne...

Gość xxNatkaxx
Może i sa dwie opcje. Albo faktycznie się bujnął, albo chodzi wyłącznie o seks.

Gość facet przed trzydziestką
Jeśli by była fajną, naturalną, szczerą i pracowitą dziewczyną oprócz tego co napisałaś, to owszem :) Nawet bym z chęcią "wprowadził" w życie, tak, żeby się mogła rozwinąć, posłużyć radą i doświadczeniem. Dla mnie osobiście nie jest to aż tak ważne, byle by była ogarnięta i miała chęci...

Gość xxNatkaxx
Każda kobieta może zainteresować faceta przecież. Nic nie jest żałosne.

Facet z takimi "przymiotami" miałby już jednak znaaaaaacznie gorzej :P

ciągła udręka,nie dosyć tego zero perspektyw,nie wydaje się nawet aby jakiś facet chciał słuchać i tylu nieudanych rzeczach Praca Studia Brak faceta Kasy itp

mi się wydaje ,ze taka osoba,reprezentująca sobą "nic" jest żałosna poznałbym Cię z osobami , które mają kasę i są naprawdę żałosne i są nikim, więc wyluzuj......poza tym nie patrz na siebie i innych poprzez pryzmat kasy , bo wtedy staniesz się nikim...:P

O dziwo, jak do tej pory, same pozytywne komentarze, a dziewczyna...dalej swoje :P

Gość xxNatkaxx
A Twój wygląd, charakter, osobowość? To jest "nic"?

Gość natsu
kasa to nie wszystko...tak jak inni pisza, liczy sie wartosc mentalna czlowieka a nie stan jego portfela. poza tym to,ze teraz masz ciezka sytuacje materialna nie oznacza ze zawsze tak bedzie. glowa do gory;)

Ale nie piszę wam że chcę się wieszać Przyznam mam doła Jak i wszyscy Postawiłam pracę na jedną kartę mam26lat chciałam studiować na "starość" Wcześniej nie mogłam.Kasa w domu się nie przelewała,pracowałam po liceum Teraz miałam w miarę pracę,zapisałam się na studia zaoczne W pracy gdy powiedziałam ,dostałam drzwi otwarte Postanowiłam nie idę na dzienne Starałam się,ale nie wyszło mi "marzenie życia" Wszystko do d.... Bez pracy studiów faceta kasy

tak powiedzieli praca albo szkoła... Chciałam bardzo spróbować Więc wybrałam szkołę Nie dałam sobie rady teraz nie mam nic Zero perspektyw

Gość mvf
"Każda kobieta może zainteresować faceta przecież. Nic nie jest żałosne." nic, oprócz biedy, braku pracy i wykształcenia