Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młoda żoniusia

Ile wasi mężowie dają wam kieszonkowego na własne wydatki?

Polecane posty

Gość jejejejejejejejejejejejejejeje
U mnie w domu jest tak:maz i ja pracujemy.Maz wiecej zarabia i oddaje mi wyplate ale nie cala cos tam zostawia za jego wyplate utrzymuje dom i dzieci za swoja kupuje sobie i reszte odkladam.Nie jestem rozrzutna wiec bez przesady kupuje co trzeba.Znam przypadki gdzie maz zarabia 10 tys. i nie daje ani grosza a ona ma 2,5 tys i ytrzymuje z tego dom,dzieci i jaby nie bylo i jego.Mam kolezanke co pracuje i oddaje mezowi kase ale jak cos jej trzeba to mowi i jej daje bez problemu,ale znam i taka pare gdzie oboje pracuja ona oddaje kase i prosi go o pare zloty bo matki musi kupic to dopiero zanujace

Gość jejejejejejejejejejejejejejeje
ile literowek sorry

Gość o9yt3oton45yt3o
jeśli żona potrzebuje więcej niż 200 zł miesięcznie na siebie to znaczy że jest nieatrakcyjna

Morticia Everdark -- nie każdy jest nierobem albo biedakiem na utrzymaniu żony ja pracuję bo tak chcę

Gość Gość
Zdesperowana Domowa Żona Sacryficial Suicide --> a co on ma mowic na to? No jak na to reaguje. Wpadasz i bierzesz mu ile Ci trzeba?

Gość Gość
Gagita czółko

"to znaczy że jest nieatrakcyjna" --> jaka bzdura :) pewno wiecej niz 200 zl miesiecznie na pierdoly ale czemu to ma znaczyc ze jestem nieatrakcyjna? kosmetykow nie kupuje duzo, raczej wyjscia na miasto, ciuchy, ksiazki, gadzety..

Witam SS , co dobrego ? Wejdz na ogolną i chodz pogadać na TakaMala

Gość TZUI/()()
[zgłoś do usunięcia] Zdesperowana Domowa Żona nie rozumiem jak mozna spod wladzy rodzicow wdac sie pod wladze faceta. to chyba tylko trzeba miec taki poddanczy charakter sama wlazlas dlatego jeczysz na forum 24 h kto nie ma miedzi na forum siedzi

Gość Gość
legalna od zawsze :D Gagita jaki top ?? ZDŻ oj tam, chodzi mi o to czy nie przeszkadza mu że bierzesz bez ograniczeń, chyba że macie tak wysoki status majątkowy.

Gość teraz ja sie wypowiem na temat
mam swoja kase i nie musze sie prosic o zadne kieszonkowe

czemu ma mu przeszkadzac, ja mam umiar i wiem na ile mozemy sobie pozwolic, nie wydaje jak jakas napalona nastolatka co dostanie kase w reke i w 5 minut przewali na pierdoly. jak sa inne wydatki to oszczedzamy. wspolnie. a wspolnie bo mamy rodzine, wiec i kasa co wplywa przeznaczane jest na nasze potrzeby, a nie ze on zarabia na siebie a ja na siebie. to sie nie sprawdza w rodzinach.

tez lubie "gadzety" jesli tak to mozna nazwac, ale takie glebsze typu amulety, plyty, mangi itd laptopa mam od roku i nie rozumiem po co zmieniac jak sie czlowiek przyzwyczaja dop rzeczy. materialna dzivka 🖐️

Gość HMS..DRSS...Petard
Ale po co ci dobry sprzęt kuchenny skoro bardzo mało gotujesz?

ja jestem dorosła i nie oczekuje,że ktos da mi "kieszonkowe". Pracuję dla siebie. Nie wyobrażam sobie być utrzuymanką męża. Albo jego sprzataczką/kucharką... Oboje pracujemy - oboje mamy obowiazek zajac się domem. Raz on zmywa raz ja ;)

Gość HMS..DRSS...Petard
A potrafisz lepić pierogi?

Dainty --> czyli macie oddzielna kase? na rowni skladacie sie na jedzenie czy jak? bo u mnie to jest taka rozbieznosc miedzy naszymi zarobkami ze moj facet ma jakies hmm... 5-7 razy wiecej ode mnie. pomijajac fakt ze rownie ciezko pracuje. wiec on placi wszystkie rachunki, oplaca samochody itd. ja zazwyczaj kupuje jedzenie a jak sa wieksze wydatki to zalezy kto akurat ma.

Gość HMS..DRSS...Petard
Co z tymi pierogami? Potrafisz je lepić?