Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ALESSANDRAAA

WOŚP

Polecane posty

Gość styczniowy przyjaciel
Mnie najbardziej drażni to jak jakaś znana gwiazda da coś na WOŚP. Przy tym robi z tego gigantyczny hałas medialny. Moja koleżanka jak była jeszcze harcerką to powiedziała, że zdarzały się drobne "wpadki". Myślę, że prawda zawsze leży po środku. Nie trzeba od razu kogoś obrażać. Polacy też kasy za bardzo nie mają aby bawić się w takie imprezy jak kiedyś.

Gość lokalna żuleria
no to pocieszajmy sie ze to co poszlo na wosp nie pojdzie na kler🖐️

lokalna żuleria-Marne pocieszenie, bo jak by nie patrzeć to nie interesuje mnie czy okradnie mnie złodziej który jest biedny czy złodziej który jest bogaty, dla mnie liczy się fakt że zostałem okradziony..

Damascenka-Nie znasz mnie, więc lubieć mnie nie możesz i raczej w realu byś mnie nie polubiła, po za tym nie znasz moich wszystkich poglądów.

Gość lokalna żuleria
okradziony to moze byc ktos kto zarabia rocznie wiecej niz 150tys i musi odwalic 30 iles %. reszta moze byc co najwyzej zaskoczona

lokalna żuleria-Okradziony człowiek to taki, gdzie zabiera się mu kasę bez jego zgody. Państwo mi zabiera kasę i mówi że będzie ją wydawać na mnie, czyli na bronienie mnie po przez wojsko itp, a tym czasem za moją kasę to wozi sobie prywatnych ludzi. Czyli jest to złodziejstwo, bo mnie oszukano. To tak jak ja bym zbierał na "chore dzieci", ty byś mi dał a ja bym tą kasę przepił. Wtedy jest to złodziejstwo, bo wziąłem od ciebie kasę a ty nie dałeś mi na przepicie tylko na dzieci, więc przepijając tą kasę to cię okradłem.

Damascenka-Przepraszam jak napisałem coś nie tak. Nigdy nie rozumiałem kobiet i nie umiałem z nimi gadać, więc u mnie takie "wtopy" są normalne Jeszcze raz przepraszam.

"Nie wiem, czy tylko to moja opinia, ale czy na prawdę tak w Polsce jest? panuje tak podła, chamowata mentalność???" To nie jest chamowata mentalność tylko ludzie przejrzeli na oczy wreszcie. Kombinatorstwo, układy i układziki. Poczytaj sobie ile zarabia Owsiak, ile wrzuca w koszty, jakie są koszty tego show, czym zajmuje się jego siostra i ile zarabia, jaki sprzęt kupuje i o czym rozmawia z NFZ przed akcją a może zrozumiesz o co chodzi.

Gość lokalna żuleria
a co gorsza gardzi watosciami katolickimi i jest przeciwny gwalceniu klerykow