Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 syla66

Transfer24 - watpliwosci

Polecane posty

Go艣膰 krecik-83
Nowi klienci mog膮 wys艂a膰 przez Transfer24 pierwszy przelew do 100 GBP zupe艂nie za darmo. Strona internetowa: http://transfer24.co.uk/

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 JSHDLA
warto z global money transfer maja punkty w mleczku - tylko 1,5 f za przelew a pieniadze na 2 dzien probowalam ostatnio I polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 @UP
jakie maja oplaty? wymagaja dokumentow?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jolka67
Niskie op艂aty i przelewy w czasie kilku godzin to jest dobra oferta z kt贸rej ch臋tnie korzystam i polecam to wszystkim, kt贸rzy chc膮 wys艂a膰 pieni膮dze do Polski.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ostatnio wysylalam pieniadze przez transfer24 i dotarly na nastepny dzien, super sprawa i ma艂a oplata,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pih
Wprowadzili ostatnio zmiany w cenniku.... Przelew do 50 gbp kosztuje teraz 0,95 gbp, czyli znaczna obni偶ka... Super!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agacicha333
a ja sie zgadzam z wypowiedzia Karoliny. ze ta firma to nie zawsze dziala chyba jak trzeba. wczoraj po raz pierwszy skorzystalam z transfer24 i juz nigdy tego nie zrobie. wyslalam pieniadzei i dzisiaj dzwonilam do odbiorcy w polsce i nic na jego konto nie wplynelo, czyli transfer24 nie zawsze wywiazuja sie ze swoich obietnic wzgledem klienta. szkoda, ze Karolina nie pociagnela tego watku dalej i nie napisala jaki final miala cala zaistniala sytuacja.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zychu
agacicha333 wzi臋艂a艣 od uwag臋 to, 偶e przelew b臋dzie w 24h w przypadku dni powszednich? Jeszcze nigdy nie zdarzy艂a mi si臋 sytuacja, 偶eby przelew szed艂 d艂u偶ej ni偶 1 dzie艅, wi臋c jestem zdziwiony Twoj膮 wypowiedzi膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A sk膮d wiesz 偶e Agacicha i karolinaa to nie ta sama osoba czyli konkurencja?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wcale bym sie nie zdziwila jakby bylo tak jak piszesz, ze konkurencja celowo wprowadza w blad, bo ja jakos nigdy nie mialam problemu z przelewami w Transfer24, pieniazki zawsze sa na czas

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Paiulina
Witam. Ja z mezem korzystam juz wiele razy i nigdy nie mialam problemu... Zawsze kwota ktora ma dojsc dochodzi, czekamy tylko jak wysylamy w weekend ale to wiadomo... Dzisiaj wyslalam pieniadze okolo 15 dzisiaj o 18 doszly na konto... Duuuuuuuuuzo tanszy niz western union i mniej problemow, nie musi nikt odbierac pieniadze prosto na konto,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 i_lonka
Hej, czy w przelewie przez transfer24 ma znaczenie czy place karta debetowa czy kredytowa? Bardzo prosze o szybka odp kogos kto jest pewien na 100%

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
i_lonka nie ma to znaczenia, poniewa偶 w Transfer24 mo偶na przelewa膰 pieni膮dze debetow膮 lub kredytow膮 kart膮 VISA

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mam ten sam problem wyslalam 5 dni temu 40f i do tej pory kasy nie ma. Darujcie sobie ludzie komentarze z ta konkurencja... chcecie zeby dawac opinie a pozniej komentujecie bez sensu. Wie ktos jak moge odzyskac pieniadze???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A i chce dodac ze tez nigdy nie mialam problemu a z transferu korzystam okolo roku a tu taki psikus.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
czyli wys艂a艂a艣 25. (pi膮tek), pieni膮dze powinny by膰 28. (poniedzia艂ek), poniewa偶 by艂 weekend. na twoim miejscu napisa艂bym do nich na facebooku lub przez strone http://www.transfer24.eu i jak najszybciej wyja艣ni艂 spraw臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wybiera艂am spo艣r贸d wielu firm i okazuje si臋, 偶e w transfer24 p艂ac臋 najmniej 0.95f, a co istotne nigdy nie mia艂am problem贸w. Pieni膮偶ki s膮 w Polsce jeszcze tego samego dnia. Polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 diza123
Hej ! Ja przelewam od 2 lat 艣rednio raz w miesi膮cu i powiem Ci 偶e to zale偶y o kt贸rej si臋 wy艣le przelew. Jak wysy艂am pieni膮dze rano to jeszcze tego samego dnia s膮 one na koncie w pl jednak jak wysy艂am po po艂udniu to na nast臋pny dzie艅.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
latwa obsluga i niska prowizja nie ma sie czego bac:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wszystko fajnie jestem zadowolona z nich od 2 lat przelew w Polsce w ten sam dzie艅, ale problem jest z moim m臋偶em kt贸ry nie ma karty visa tylko mastercard i z tego co pr贸bowali艣my to on nie mo偶e wys艂a膰 dlatego korzysta z mojej karty.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jerzynowaklondon
Wysy艂a艂em pieni膮dze przez t 24 do Polski przez p贸艂 roku. Pewnego dnia okradli mnie na 409 f. Pieni膮dze zamiast trafi膰 do mojej 偶ony trafi艂y na konto mBanku gdzie t 24 ma r贸wnie偶 swoje konto . Moja 偶ona ma konto w banku sp贸艂dzielczym. Transfer robi膮c przelew do mojej 偶ony poda艂 jej imi臋 i nazwisko adres wykre艣li, a numer konta wpisa艂 z mbanku a ich system tego nie zweryfikowa艂. Dzwoni艂em kilka razy do firmy , a tam nie ma nikogo kto by艂by zainteresowany wyja艣nieniem kradzie偶y . Sprawa jest na policji szef transferu odpowiada na na pytania tak jakby usilnie potrzebowa艂 pomocy medycznej. Ta firma to farsa nie dajcie si臋 omami膰 pocz膮tkami pozytywnej wsp贸艂pracy. Jeszcze raz ostrzegam. A ja niebawem po przyje藕dzie do kraju mam zamiar odwiedzi膰 szlachetnego szef w jego siedzibie w Kielcach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Transfer24
Szanowny Panie, z Pana konta zostal zlecony przelew, ktory wykonalismy. Tak jak napisalismy Panu w mailu: 1. udostepnil Pan komus login i haslo do konta, mimo ze ma Pan obowiazek zachowac je w tajemnicy, 2. aby zmienic maila na koncie nalezy potwierdzic zmiane klikajac na link w Pana mailu, czyli ktos mial dostep rowniez do Pana emaila, 3. aby wykonac przelew zawsze trzeba podac dane karty platniczej, wiec ktos mial rowniez dostep do Pana karty. NIe otrzyma Pan zwrotu pieniedzy gdyz ma Pan obowiazek zachowac te dane w tajemnicy. Sprawca to osoba z Pana otoczenia. Jesli przelew zostanie zwrocony na nasze konto zostanie Pan o tym poinformowany. Dziwny jest Pana zarzut ze przelew jest wyslany do mBanku, nie jestesmy wlascicielem konta na ktore zostal wyslany przelew. Dobrze ze zglosil Pan sprawe na policje. Oczywiscie jak bedzie Pan w Polsce zapraszamy do naszego biura.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zagryf
heh.. niez艂e jaja.. a tyle si臋 pisze o trzymaniu hase艂 w tajemnicy, nieu偶ywaniu autouzupe艂niania przy stronach wra偶liwych;-) zawsze mam beke jak ludzie wstawiaj膮 zdj臋cia swoich kart do neta, przecie偶 wszystko tam jest widoczne!!:-) pozdro dla my艣l膮cych

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Asia353
@zagryf: To jest troch臋 przera偶aj膮ce jak 艂atwo mo偶na komu艣 pobra膰 pieni膮dze z karty ! Moja c贸ra kupi艂a sobie bilet na koncert bez mojej zgody przy u偶yciu karty. Wykorzysta艂a to, 偶e by艂am w piwnicy, wzi臋艂a j膮 z portfela i zap艂aci艂a przepisuj膮c dane znajduj膮ce si臋 na niej. Wszystko jest widoczne w historii transakcji, nie wiem co ona sobie my艣la艂a - 偶e tego nie zauwa偶臋 ? No to si臋 zdziwi艂a. Szlaban na miesi膮c nauczy艂 j膮, 偶e tak si臋 nie robi - to zwyk艂a kradzie偶 ! Bank nie chcia艂 偶adnego potwierdzenia kodem SMS, wystarczy艂o przepia膰 dane z karty i ju偶 - parodia ! Od tego czasu uwa偶am na kart臋 jeszcze bardziej, wole nie my艣le膰 co by to by艂o gdybym j膮 zgubi艂a poza domem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jerzylondon
Dziwna to jest firma Transfer24 kt贸ra wysy艂a pieni膮dze klienta na numer konta M Banku a w dokumencie potwierdzaj膮cym przelew pisze, 偶e by艂 to Bank Sp贸艂dzielczy. 呕adnej weryfikacji, totalne olanie klienta i ci膮g艂e zbywanie. Jeszcze raz ostrzegam przed korzystaniem z us艂ug tej firmy. Chyba, 偶e pieni膮dze, kt贸re ci臋偶ko zarabiacie w UK s膮 wam zb臋dne. A i jeszcze jedno, jedyna odpowiedz w艂a艣ciciela to tak, 偶e to kto艣 z otoczenia klienta dokona艂 kradzie偶y. Opisz臋 jeszcze przebieg operacji ku przestrodze. Po zalogowaniu na stron臋 T24 ukaza艂 si臋 komunikat opisuj膮cy k艂opoty z transferem pieni臋dzy wynikaj膮cy z problem贸w bank贸w angielskich jednak zaleca si臋 pr贸b臋 dokonania przelewu. Zgodnie z sugesti膮 podj膮艂em pr贸b臋 transferu wszystko przebiega艂o normalnie a偶 do chwili po艂膮czenia si臋 z moim bankiem po wpisaniu numer贸w karty i zatwierdzeniu wy艣wietli艂 si臋 komunikat o nieudanej transakcji. Wylogowa艂em si臋 ze strony T24, pomy艣la艂em, 偶e ponowi臋 pr贸b臋 p贸藕niej, jednak p贸藕niej ju偶 nie mog艂em si臋 zalogowa膰, ci膮g艂e komunikaty o b艂臋dnym loginie i ha艣le nie pozwala艂y wej艣膰 na stron臋. Bo jak si臋 p贸藕niej okaza艂o kto艣 inny logowa艂 si臋 na moim profilu i usilnie pr贸bowa艂 przelewa膰 pieni膮dze z mojego konta. Tylko dzi臋ki mojemu bankowi w UK kt贸remu ci膮g艂e pr贸by dokonania przelewu z mojego konta wyda艂y si臋 podejrzane powiadomi艂 mnie i zmieni艂 zabezpieczenia mojego konta. Sami widzicie jakie zabezpieczenia ma T24. Kto艣 bardzo 艂atwo wkrada si臋 na ich stron臋 lub nie musi si臋 wkrada膰 i skubie klient贸w. A prezes T24 ma to w g艂臋bokim powa偶aniu. Nie zale偶y mu na klientach. Polskie cwaniactwo przenosi na wyspy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Transfer24
Szanowny Panie, po pierwsze, wymyslil Pan sobie ze na potwierdzeniu jest napisane ze przelew jest do Banku Spoldzielczego a nr konta jest w mBanku. Takie potwierdzenia generowane sa automatycznie przez system na podstawie numeru rachunku i nie ma mozliwosci aby zaistniala taka sytuacja. Prosze umiescic to potwierdzenie gdzies na serwerze i podac link do niego - prosze je pokazac. Po drugie komunikat dotyczy problemow z odmowa autoryzacji karty przez Lloyds TSB i nie ma nic wspolnego z Pana spawa, sugeruje przeczytac ze zrozumieniem. Po trzecie, nasze zabezpieczenia sa dobre, jest Pan jedynym takim przypadkiem na ponad 50 tysiecy uzytkownikow. Powtarzam, ze aby zmienic haslo trzeba miec dostep do konta email, a zeby wyslac przelew za kazdym razem trzeba podac dane karty w tym kod CVV. Czyli udostepnil Pan komus wszystkie swoje wrazliwe dane...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jerzynowaklondon
Pan jak zwykle nie wie o czy pisze. Po pierwsze to nie bank Lloyd s dokona艂 przelewu tylko zupe艂nie inny angielski bank. Mam wra偶enie 偶e Pan nie wie co si臋 w Pana firmie dzieje , a je偶eli szef nie interesuje si臋 w艂asn膮 firm膮 to klienci s膮 okradani. Kto艣 w艂amuje si臋 na wasz膮 stron臋 okrada klient贸w , a wy ci膮gle macie wspania艂e poczucie humoru. Taki macie system kt贸ry sam zmienia dane odbiorcy. Mam wydruki z t膮 transakcj膮 na kt贸rych wyra藕nie jest napisane na jakie konto wys艂ali艣cie moje pieni膮dze i jaki to bank. Nr konta jest z MBANKU a nazwa banku to Bank Sp贸艂dzielczy. To jest dopiero profesjonalizm, to nie system to Ludzie w Pana firmie pope艂niaj膮 pomy艂ki przez kt贸re okradani s膮 klienci. Ostrzegam klient贸w tej firmy przed totalnym brakiem profesjonalizmu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Transfer24
Prosze pokaza膰 te wydruki. Niech ludzie zobacz膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Rysiek8
Wszyscy sa winni, tylko on jest bez winy. Pewnie zdarza mu sie to caly czas :)

Udost臋pnij ten post