Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdybym ja byla sloneczkiem

straszny bol

Polecane posty

Hej dziewczyny. Mam taki problem, wczoraj kolo godziny 16 poszlam do toalety sie wysikac,czulam sie dobrze, ale tylko skonczylam i tak mnie zaczelo bolec podbrzusze ze ledwo doszlam do lozka, promieniowalo na odbyt. jak sie juz polozylam to nie moglam sie ruszyc, bolalo jakby ktos mnie pila cial wewnatrz, 1000 razy gorszy bol niz na okres, plakalam, zwijalam sie, zaciskalam zeby i mialam ochote krzyczec. zawolalam mame, przyniosla mi dwie tabletki ibupromu i pojechalismy na pomoc wieczorowa. tam lekarz podotykal brzucha i dal zastrzyk przeciwbolowy i wyslal do domu. nie stwierdzil po prostu nic. ledwo co spalam w nocy ze strachu ze ten bol wroci i co godzine chodzilam do toalety. niedlugo ruszam do pracy i boje sie powtorki. teraz nie boli, czuje tylko jakbym miala zakwasy w brzuchu, dodam ze nie mam od czego ich miec bo nie cwiczylam w ostatnim czasie miesni brzucha. czy objawy ktore opisalam moga byc objawami zapalenia pecherza? pomozcie, ja nigdy nie chorowalam i nie wiem, sa jakies tabletki w razie bolu? poszlabym jutro do lekarza rodzinnego moze on cos wiecej by poradzil

nikt?

Mialam cos podobnego tez po wyjściu z toalety myśląłm że umrę z bólu pojawił sie wlasnie w dole brzucha a póxniej to już bolało mnie wszystko z kroczem łacznie. Pogotowie dało zastrzyk i rano mialam isc do lekarza. Latałam jak głupia najpierw na badania potem do chirurga bo może od wyrostka na koncu trafilam do ginekologa i okazało się że mam cyste na jajniku i właśnie powiedział mi że przy ataku bólu może tak promieniować.

no tez umieralam z bolu, to chyba bez lekarza sie nie obejdzie. dziwi mnie tylko ze wczoraj lekarz nic nie okreslil nawet slowa nie powiedzial co to moze byc. kurcze akurat teraz mam drugie zmiany,nie moge wziazc wolnego, nie mam jak po lekarzach chodzic. nie wiem teraz mnie juz tak nie boli niby ale odpukac...

mnie w sumie tez nic ani ten z pogotowia nie stwierdził podejrzewał że jakas rwa kulszowa, ani ogólny. Ale jak zacząl mnie badac ginekolog to juz sama wiedziałm ze cos tutaj bo ból zas był niesamowity

dzieki wielkie, przynajmniej wiem gdzie szukac. jutro pojde do ogolnego i zarejestruje sie od razu do ginekologa. wole zeby to sie nie powtarzalo bo nie wiem czy przezyje drugi raz taki bol

Warto sie zbadać chociaz nie ma za co dziekowac bo w sumie może byc co innego. Rozumię cie bo ja też bym tego nie przetrzymała poród w porównaniu z tay bólem to była pestka